Bývajte ako prvý!!!, Pekný 2i byt, NOVOST.NUPPU BALKÓN, Hraničná ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Ružinov
Hraničná
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 124 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, úplne nový, slnečný 2-izbový byt orientovaný na východnú stranu, kompletne moderne zariadený, s rekuperáciou, balkónom a pivničnou kobkou v novom areáli NUPPU Hyasintti na Hraničnej ulici v tichej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 50 m2 + balkón 5 m2 + pivničná kobka 2,5 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1 poschodí ( 2 nadzemné) v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s úplne novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: sklokeramickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s chladničkou s mrazničkou, jedálenským stolom, so šatníkom na chodbe a šatníkovou skriňou na mieru v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička a toaleta. V obývacej izbe je kožená sedacia súprava, konferenčný stolík a skrinka pod televízor. V spalní je pripravená manželská posteľ. Byt bude dozariadený závesmi.

K bytu je k dispozícii kompletne vybavená spoločenská miestnosť na prízemí bytového domu s možnosťou zorganizovať oslavu, zacvičiť si na posilňovacích strojoch, možnosť zacvičiť si jogu. V tejto miestnosti sa nachádza aj detský kútik.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa spojená s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v novej lokalite NUPPU s úplnou občianskou vybavenosťou. NUPPU je projekt, ktorý vyrastie spolu s vami. Vytvára priestor plný energie, nápadov a priateľstiev na celý život. Stane sa novým centrom Ružinova a rozkvitne s ním do krásy. Práve preto nesie názov NUPPU, ktorý vo fínčine znamená púčik. V areáli je oddychová zóna je určená pre všetkých, ktorí si radi vychutnávajú slnečné lúče z pohodlia deky alebo preferujú čítanie svojej obľúbenej knihy na vzduchu. Tí pracovití ju tiež môžu využiť ako rozšírenie pre svoj home office. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami Tesco, Billa, Lidl, nákupné centrá Retro, OBI, kaviareň, reštaurácie, pošta, školy, škôlky. Pri dome zástavky MHD.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 500 € + 120 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Bývajte ako prvý!!!, Pekný 2i byt, NOVOST.NUPPU BALKÓN, Hraničná ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.