Byt, 2,5 - izbový, 63,5m2, Bratislava II - Ružinov - Nivy, Plynárenská ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Bratislava
Ružinov
Plynárenská
pred 211 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 207 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BROTHERS®  Vám ponúka na predaj nový 2,5 -izbový byt v novostavbe s balkónom a veľkou pivničnou kobkou v blízkosti centra, na Plynárenskej ulici, BAII – Ružinov – Mlynské Nivy.

BYT:

Tichý, doteraz ešte nikým neobývaný 2,5 izbový byt sa nachádza v novostavbe bytového komplexu City Park Ružinov vo veži B (kolaudácia a odovzdanie 11/2018) na Plynárenskej ulici, podlažie 5/25. Bytový dom je z monolitu zateplený, priečky v byte sú tehlové. Vchod na čip, v dome sú 3 rýchlovýťahy – 2 osobné a 1 veľký nákladný. Byt pozostáva z 3 obytných miestností (obývacia izba s kuchynským kútom, veľká spálňa a pracovný kút/jedáleň s oknom) – a príslušenstva - chodba, kúpeľňa s WC a balkón a komora/pivnica. Byt má balkón o výmere 5,04 m2. K bytu prislúcha aj veľká murovaná komora/pivnica s vysokým stropom (3,5 m2) umiestnená na 3. podlaží. Celková úžitková plocha bytu bez plochy balkónu a komory je 55,33 m2. Celková plocha bytu vrátane balkóna a pivnice je 63,87 m2. Byt je veľmi svetlý – má veľké hliníkové okná a balkónové dvere a tichý orientovaný na Z (obývačka a kuchyňa - slniečko od obeda do západu) a S (spálňa) do tichého vnútrobloku plného zelených plôch, oddychových zón a detských ihrísk.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:

Vstupná hala (4,73 m2), kúpeľňa s vaňou a WC (4,60 m2), obývacia izba s kuchynským kútom a samostatným pracovným kútom/jedálňou (spolu 30,63 m2) s balkónom (5,04 m2), izba/spálňa (15,47 m2), murovaná pivnica/komora (3,5 m2).

Vybavenie bytu je v dokončenom modernom štandarde: bezpečnostné protipožiarne dvere, veľkoplošné vysoké hliníkové okná - zvukovo a tepelne izolačné trojsklo, laminátová plávajúca podlaha 7 mm v izbe - dekor dub, moderná keramická dlažba na chodbe, interiérové dvere s obložkovou zárubňou, v kúpeľni moderný matný sivý obklad, keramická dlažba a sanita – keramické umývadlo, plastová vaňa a WC – geberit. Byt je možné malou úpravou prerobiť na 3 izbový. V byte je predpíprava rozvodov pre klimatizáciu (vnútornú aj vonkajšiu jednotku). Vykurovanie je riešené centrálnou dovávkou tepla s vlastným programovateľným termostatom a ohrev teplej vody je realizovaný vo vlastnej výmenníkovej stanici tepla - možnosť nastaviť si teplotu vody. V byte sú rozvody pre TV a optický internet. V samostatnej uzavretej chodbe na poschodí  kde je umiestnený byt, sú celkovo 4 byty. 

BYTOVÝ DOM:

Bytový komplex pozostáva z troch veží, nachádza sa v blízkosti centra mesta v najzelenšej zóne Ružinova a vrátane vlastného parku má výmeru viac ako 7.700 m2. Komplex disponuje vlastnými oddychovými zónami, detským a petangovým ihriskom, výbehom pre domácich miláčikov, priestorom s fitness prvkami a lezeckou stenou. V každej z troch veží je taktiež vyčlenený spoločný priestor pre deti aj dospelých. Na prízemí bytových domov sa nachádzajú obchodné priestory slúžiace ako potraviny, drogéria, kaviarne, reštaurácie a pod.

LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:

V blízkosti komlexu je kompletná občianska vybavenosť, parky, školy, škôlky, kúpalisko, MHD, autobusová stanica, železničná stanica, trhovisko, obchody (potraviny, Billa, Lidl, Tesco, reštaurácie, kaviarne, drogéria, lekáreň, služby), veľké nákupné centrá do 5 km – Centrál, Eurovea, Aupark, Avion, rýchle napojenie na obchvat, blízko na letisko. Možnosti športového a rekreačného vyžitia - parky a detské ihriská, rýchle napojenie na cyklistický chodník, kúpalisko Delfín, fitness centrá v pešej dostupnosti.

Byt je vhodný aj na investičné účely, v absolútnej blízkosti sú viaceré administratívne centrá (BBC, Apollo BC, CBC, Twin City), možnosť okamžitého prenájmu nehnuteľnosti.

MESAČNÉ NÁKLADY:

205 000 € osobu správca +15,- € elektrina 

VÝHODY BYTU:

• priestranný a svetlý byt v novostavbe s balkónom a výhľadom

• kolaudácia a odovzdanie 11/2018, doteraz neobývaný

• tichý byt vzhľadom na orientáciu do tichého parku a tehlové priečky

• 3 rýchlovýťahy

• optický internet

• nízke mesačné náklady 

• dobrá občianska vybavenosť

• vysoká kvalita použitých stavebných materiálov

• vyhľadávaná lokalita - bezprostredne v blízkosti centra mesta – dostupné aj na pešo, 5 min. Eurovea, 1 min. bicyklom na hrádzi, 1 min. autom na obchvate

• vynikajúca investícia, vhodné na bývanie ako aj na prenájom vzhľadom na lokalitu blízko centra a umiestnenie množstva business centier v bezprostrednej blízkosti

Možnosť zakúpenia parkovacieho státia v garáži  za cenu 15.000,- €

Bez tiarch, kúpou voľný. K dispozícii ihneď. Byt sa predáva nezariadený.

CENA: 205.000,- € vrátane provízie realitnej kancelárie BROTHERS®

za sprostredkovanie, právny a realitný servis spojený s prevodom bytu do osobného vlastníctva.

KONTAKT:

Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra:

Mgr. Ing. Katarína Dorn

+421 905 278 378

katarina.dorn@brothersreal.com

© COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o.

PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Byt, 2,5 - izbový, 63,5m2, Bratislava II - Ružinov - Nivy, Plynárenská ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.