Bývajte ako prví v 1,5i byte, novostavba, Jarabinková ul.,Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

Poschodie:  
4. / 23

Bratislava
Ružinov
Jarabinková
pred 222 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 222 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom úplne nový, veľmi pekný 1,5i – izbový byt, dizajnovo kompletne zariadený s balkónom, klimatizáciou, pekným výhľadom v novostavbe City Park Ružinov na Jarabinkovej ulici v mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 50 m2 vrátane balkónu. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 23 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma štýlovo čiastočne zariadený s úplne novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, mikrovlnnou rúrou, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, s jedálenským kútom a šatníkovými skriňami na mieru na chodbe a v spalní. V kúpeľni sa nachádza úplne nová vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička. V obývačke je rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík, stolík pod televízor a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Byt vonia ešte novotou.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, jedálenský kút, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, 1 krát neprechodná spálňa, kúpeľňa a toaleta.

K bytu je možnosť prenajať si garážové parkovacie miesto za poplatok 50 euro/mesiac.

Bytový dom sa nachádza v CityPark Ružinov s úplnou občianskou vybavenosťou. Projekt CityPark Ružinov je umiestnený vo výnimočnej lokalite, ktorá ponúka pôsobivý výhľad na dominanty Bratislavy, panorámu Malých Karpát zo severu a rieku Dunaj z juhu. Výborné situovanie tohto obytného komplexu zabezpečuje obyvateľom a pohodlné cestovanie autom, napojenie na spoje mestskej dopravy alebo dokonca cyklistický chodník. V blízkosti bytového domu sa nachádza lekáreň, školy, škôlky, trhovisko, pošta, reštaurácie, fitko a taktiež zástavky MHD - autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 530 € + 150 € energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Bývajte ako prví v 1,5i byte, novostavba, Jarabinková ul.,Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.