Bývajte ako prví v 2i byte,novostavba,parking,Trnky,Trnavská ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Ružinov
Trnavská cesta (časť Nivy)
pred 212 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 207 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, úplne nový, slnečný 2 - izbový byt, dizajnovo kompletne zariadený otočený do tichého dvora na západnú stranu, s balkónom, klimatizáciou, vonkajšími exteriérovými žalúziami na diaľkové ovládanie, vonkajším parkovacím miestom v novostavbe Trnky v uzavretom areáli vo vyhľadávanej lokalite na Trnavskej ulici v tichej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 50 m2 + balkón 5 m2 vrátane pivničnej kobky. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1 poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma štýlovo kompletne zariadený s úplne novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, jedálenským stolom, šatníkovou skriňou na mieru 2 x v spálni a na chodbe. V kúpeľni sa nachádza úplne nová vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok, práčka, sušička a toaleta. Obývacia izba je vybavená rozkladacou sedacou súpravou a pracovným stolíkom. V spálni je pripravená manželská posteľ. Celý byt je zladený v dekore dreva a vybavený vinylovou podlahou.

Byt vonia ešte novotou.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v novostavbe Trnky v mestskej časti Ružinov s úplnou občianskou vybavenosťou. Ide o šesťpodlažný objekt v tvare písmena „T“ ktorý sa nachádza na Trnavskej ulici, medzi Ostredkami a Trnávkou, a skladá sa z dvoch samostatných celkov: rezidenčného a administratívneho

V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť: pizzeriu, kaviareň, potraviny Kaufland, Yeme, Freshmarket, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy a električky.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 600 € + 150 € energie vrátane poplatkov za TV a internet a parking.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Bývajte ako prví v 2i byte,novostavba,parking,Trnky,Trnavská ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.