Bývajte ako prvý v 2i byte, novostavba, balkón, Jarabinková ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Ružinov
Jarabinková
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 164 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom úplne nový, veľmi pekný, slnečný 2 – izbový byt, čiastočne zariadený s rohovou kuchynskou linkou a šatníkovými skriňami, priestranným balkónom a murovanou pivničnou kobkou v novostavbe Jarabinky na Jarabinkovej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 55 m2 + balkón 8 m2 + murovaná pivnica 2 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 5 poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma moderne čiastočne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, chladničkou s mrazničkou, jedálenským stolom a šatníkovou skriňou na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička a práčka. Kúpeľňa oddelená od toalety. Zakrytie balkóna bude Lexanom.

Možnosť dozariadiť spotrebičmi po dohode s majiteľom.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v komplexe Jarabinky s úplnou občianskou vybavenosťou. Jarabinky majú atraktívnu lokalitu, z ktorej máte všade blízko. V okolí nájdete menšie obchody s potravinami, ale aj veľké nákupné centrum s obchodmi s oblečením či elektronikou. Či už sa rozhodnete tráviť voľný čas v znamení kultúry v SND, alebo prechádzkou po promenáde pozdĺž Dunaja, oboje sú vzdialené len pár minút autom. Obchod, kaviareň, reštaurácia a ďalšie zariadenia budú aj súčasťou nákupnej promenády priamo v Jarabinkách. Ak vám napríklad ráno chýba v kuchyni káva, môžete si ju vychutnať priamo pod domom takmer v papučiach.

Veľmi príjemné a pekné bývanie treba vidieť.

Mesačný prenájom predstavuje 520 € + 80 € energie vrátane parkingu.

Byt je voľný ihneď.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Bývajte ako prvý v 2i byte, novostavba, balkón, Jarabinková ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.