DOMINANT REAL 1546 – SOFORA - 7A - 3izb. byt o celkovej výmere 93,86 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
93,86 m2

Poschodie:  
6. / 7

Bratislava
Ružinov
Kvačalova
pred 333 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 290 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Projekt vo výstavbe : začiatok výstavby Október 2017 koniec výstavby IV. kvartál 2019.

Aktuálnu ponuku nájdete na www.sofora.sk

3-izbový byt o výmere 93,86 m2 sa skladá s podlahovej plochy bytu 84,64 m2 + loggia o výmere 5,44 m2 + kobka o výmere 3,78 m2, nachádzajúci sa na 7.NP (t.j. 6. poschodí ) v novostavbe SOFORA . Kúpna cena bytu je uvedená vrátane DPH.

Cena bytu nezahrňuje cenu parkovacieho státia. Pre 2-izbové a 3-izbové byty je povinnosť kúpiť jedno parkovacie státie.

Cena parkovacieho státia je 19.980,- EUR vrátane DPH

Financovanie projektu je nasledovné:

20% z celkovej kúpnej ceny pri podpise zmluvy o budúcej zmluve o prevode vlastníctva bytu a nebytového priestoru

80% z celkovej kúpnej ceny po kolaudácii

Byty budú v štandardnom vybavení bez kuchynskej linky. info nájdete aj na : www.sofora.sk

Celý projekt je jedinečný ako svojou architektúrou, tak aj polohou.

PRE TÝCH KTORÍ VEDIA ČO CHCÚ

Polyfunkčný dom SOFORA je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí chcú žiť v centre diania. Svojim zameraním sa hodí najmä ľudom pre ktorých je mestský život alfou a omegou, ale zároveň potrebujú dostatok vlastného priestoru. A nechcú sa vzdať ani jedného.

MODERNÁ, OTVORENÁ ARCHITEKTÚRA

Či už z vonka alebo z vnútra, moderný prístup s dôrazom na priestrannosť prestupuje každým jedným bytom. Väčšie priestory a izby vám dajú slobodu a priestor, po ktorom tak dlho túžite. Rána môžete tráviť s kávou na vašej loggií, a poobede si vychutnať zákusok z kaviarne na lavičke v zelenom átriu.

Kontakt v prípade záujmu : Miroslav Tomčiak 0905/ 226 082

Popis lokality

KÚSOK PRÍRODY V MESTE Sofora leží v bezprostrednej blízkosti Kukorelliho parku. Park je ideálnym miestom na vychádzky vašich domácich miláčikov a relax počas slnečného sobotného doobedia. A v prípade extrémne horúceho leta vás určite poteší fontána, ktorá spolu s parkom udržujú vzduch v okolí „dýchateľný“. Korunou celej stavby je však zelená stena, ktorá celému projektu vtlačí punc jedinečnosti. SKVELÁ POLOHA Umiestnenie na hranici Starého mesta a Ružinova je presne mix, ktorý vyhovuje mladým ľuďom. Celé centrum je ako na dlani, vo vzdialenosti niekoľko minút peši, alebo na bicykli. To isté platí aj pre Trh na Miletičovej ulici, a OC Central, kde kúpite všetko potrebné. LOKALITA Zo Sofory je takmer všade blízko. Skutočne. Chcete nakúpiť veci na obed? Nemusíte sa ani vyzúvať z papúč. Vybehnete na Trhovisko Miletičová, ktoré máte doslova na skok. Ak zistíte, že vám čosi chýba, neďaleký OC Central vás istí. A to aj v prípade, že si budete chcieť kúpiť nové rifle, darček pre synovca, alebo vybaviť veci v banke či na pošte. Najväčšie hokejové a futbalové momenty vám neuniknú kvôli blízkosti štadiónov Ondreja Nepelu, a Národného Futbalového Štadiónu. K Eurovei a Slovenskému Národnému Divadlu sa dostanete na bicykli za 5-10 minút, a na koncert, výstavu alebo večeru do historického centra vám to potrvá na dvoch kolesách slabých 10 minút. Novým centrom bude aj zrekonštruovaná stanica Mlynské Nivy so zelenou strechou ktorá bude patriť k najmodernejším na Slovensku. Okolo nej vyrastie komplex obchodov a tržnica. Navyše vás bude lanovkou cez Dunaj spájať najkratšou cestou do Petržalky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: DOMINANT REAL 1546 – SOFORA - 7A - 3izb. byt o celkovej výmere 93,86 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.