Exkluzívne na predaj priestranný 2. izbový byt na ulici Vlčie hrdlo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
41 m2

Bratislava
Ružinov
Vlčie hrdlo
pred 314 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 304 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne iba u nás v RK Dobré Reality, Vám ponúkame na predaj dispozične veľmi dobre riešený 2 izbový byt v Bratislavskej mestskej časti Ružinov na ulici Vlčie hrdlo. Byt po kompletnej rekonštrukcii 41m2 s loggiou pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so šatníkom s dostatkom úložného priestoru,nepriechodnej izby, obývacej izby spojenou s kuchyňou, kúpeľňou s WC a vstavanou skriňou pre práčku. Byt je orientovaný na slnečnú západnú stranu. Nachádza sa na 2 . poschodí z 9. poschodového zatepleného bytového domu. Bytový dom má novú vstupnú bránu na čip a je vybavený kamerovým systémom. K bytu je možnosť dokúpenia pivnice. Lokalita je dobrá, dostupná z bezproblémovým spojením MHD a občianskou vybavenosťou v okolí,Malý Dunaj, hrádza, Kaufland, nákupné centrum, reštaurácie.Byt je voľný k 01.12.2018, v prípade vážneho záujmu možná dohoda.

Cena 79 990 € je konečná bez ďalších skrytých poplatkov, či provízií a zahŕňa základný právny a hypotekárny servis vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Okná:
Plastové

Na mape: Exkluzívne na predaj priestranný 2. izbový byt na ulici Vlčie hrdlo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.