Exkluzívny 6-izb. byt v mestskej vile, BA II.Ružinov, ul. Nové záhrady

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
338 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Ružinov
pred 390 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 321 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj krásny, nadštandardný 6-izbový mezonetový byt v mestskej vile z roku 2002 s terasou, vlastným výťahom, saunou, letnou kuchyňou, samostatným hosťovským bytom (barom) na prízemí mestskej vily a garážou. Mestská vila sa nachádza v tichej lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Nové záhrady. Byt má celkovú podlahovú plochu vrátane príslušenstva 338 m2 a nachádza sa na 2. a 3. poschodí v 3 poschodovom tehlovom dome. K bytu patrí jedno miesto v dvojgaráži s automatickou vstupnou bránou na diaľkové ovládanie. Dom sa nachádza v uzavretom dvore. V dome sa nachádzajú len tri byty. Byt má vlastný výťah so vstupom priamo do bytu.

Byt je dvojpodlažný. Na prízemí sa nachádza, vstupná hala, veľká obývačka s krbom, komora, jedáleň s kuchyňou, dve kúpeľne, spálňa, šatník a ďalšie dve izby. Na poschodí sa nachádzajú dve izby (ateliér) s východom na terasu a kúpeľňa s WC.

Byt je slnečný a orientovaný na tri svetové strany.

DOHODA NA CENE MOŽNÁ.

STAV BYTU:

Byt je moderne, luxusne riešený s veľkou rohovou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi značky Miele (varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, práčka).

V byte sú použité nadštandardné materiály, drevená plávajúca podlaha v obývačke, laminátové plávajúce podlahy v izbách. Kúrenie je riešené kombináciou podlahového kúrenia a radiátorov. V byte sú tri kúpeľne, jedna s vaňou, bidetom a sprchovacím kútom, druhá s vaňou a ďalšia so sprchovacím kútom. Byt má bezpečnostné vchodové dvere, alarm, plastové okná. V celom byte je zabudovaná klimatizácia značky DAIKIN.

V suteréne domu sa nachádza samostatný byt (34,69 m2), ktorý v súčasnosti slúži ako bar a hosťovský byt. K bytu patrí tiež miestnosť s fínskou saunou a odpočívarňou (18,25 m2), sprchovacím kútom a WC, veľká pivnica (15,29 m2) a letná kuchyňa (5,45 m2).

LOKALITA:

Byt sa nachádza v tichom prostredí s dobrou dostupnosťou do centra mesta. V blízkosti sú len rodinné domy.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
3
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Elektrický prúd:
220V
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.