GRAHAMS - PREDAJ, krásny 4-izb. byt, Bajkalská ul., Bratislava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
148 m2

Poschodie:  
11. / 12

Bratislava
Ružinov
pred 369 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 346 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový byt v novostavbe na Bajkalskej ulici v Bratislave v mestskej časti Ružinov. Byt sa nachádza na 11. poschodí v 12-poschodovom tehlovom obytnom dome s výťahom. Celková rozloha bytu predstavuje 148,35 m2 a k bytu prislúchajú 2 balkóny o rozlohe 15 m2 a 2 pivnica o rozlohe 7 m2.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej predsiene a chodby, priestrannej obývacej izby s mini barom a knižnicou, spojenou s kuchyňou, z ktorej je možný výstup na balkón, ďalej sa tu nachádzajú 2 kúpeľne, jedna s vaňou a druhá so sprchovým kútom + toaleta. Kuchyňa disponuje linkou s elektrickou rúrou, sporákom, mikrovlnou rúrou, chladničkou s mrazničkou, digestorom a umývačkou riadu. V každej z 3 spálni sú vstavané skrine, manželské postele a skrinka, takže poskytujú dostatok úložného priestoru.

K bytu prislúcha aj parkovacie miesto v podzemnej garáži.

Okolie bytového domu poskytuje množstvo zelene, športovísk a kompletnú občiansku vybavenosť (potraviny, banka, pošta, reštaurácie, obchody ). V blízkosti domu sa nachádza zástavka MHD + výborná a rýchla dostupnosť na výjazd na obchvat.

V prípade, že Vás ponuka zaujala nás neváhajte kontaktovať.

Cena nehnuteľnosti je 349 900,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti pri prepise samotnej nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Mgr. Hana Májeková, kontakt: 0901 900 221, email: majekova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, © Copyright Grahams,

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.