IBA U NÁS: RUŽINOV - Pošeň - Mimoriadne priestranný 3-izbový byt s balkónom aj lodžiou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
77 m2

Poschodie:  
7. / 7

Bratislava
Ružinov
Šándorova
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 255 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj vynikajúco dispozične riešený priestranný 3-izbový byt vo veľmi zachovalom stave v mestskej časti Ružinov - Pošeň, ul. Šándorova. Bytový dom je situovaný v krásnej lokalite plnej zelene, blízko parkov a pešej zóny. V absolútnej blízkosti domu sa nachádza niekoľko detských a športových ihrísk, oddychová zóna a priestor na prechádzky a relax. Výborná investičná príležitosť.

Byt má veľkorysú výmeru, jeho úžitková plocha je až 76,4 m2 (podlahová 70 m2 + lodžia 3 m2 + balkón 2 m2 + pivnica 1,4 m2 na medziposchodí). Nachádza sa na 7. poschodí, bytový dom má celkovo 7 podlaží. Na každom podlaží sú 4 byty.

Celý byt je orientovaný na západ.

Bytový dom bol modernizovaný. Je zateplený, má zateplenú rekonštruovanú strechu, brána je nová, výťah je moderný nový, zvislé rozvody menené. V dome bývajú príjemní a slušní susedia.

Dispozičné riešenie:

Byt sa dá rozdeliť na dennú a nočnú časť. Široká vstupná chodba poskytuje dostatok priestoru na odkladanie vecí a oblečenia. Z chodby sa vstupuje do obývacej izby, priestrannej kúpeľne a samostatnej toalety. Z obývacej izby sa dostanete do kuchyne, ktorá disponuje balkónom a do nočnej časti, pozostávajúcej z chodby a dvoch samostatných veľkých spální. Jedna spálňa má vstup na priestrannú lodžiu s krásnym výhľadom na okolitú zeleň. V chodbe je väčšia roll door skriňa. Veľkorysá obývacia izba poskytuje dostatočný priestor i pre väčšie rodinné stretnutia..

VYBAVENIE BYTU:

Trojizbový byt bol čiastočne rekonštruovaný. Vchodové dvere sú bezpečnostné Sherlock, podlahy - laminátové parkety a dlažba, plastové okná sú opatrené žalúziami, zánovná kuchynská linka. Vstavané skrine roll dor sú v chodbe v nočnej časti bytu. Byt je vyprataný a kúpou voľný. V byte je inštalovaná klimatizácia.

LV bez tiarch.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite. V okolí sa nachádza komplexná občianska vybavenosť. Množstvo škôlok, základných a stredných škôl vrátane gymnázií, športovísk rôzneho druhu robí z tejto lokality skvelé miesto pre život rodín s deťmi. Pri bytovom dome sa nachádza obchodné stredisko s potravinami a službami, zástavka električky je vzdialená 2 minúty chôdzou, zástavka autobusu 3 minúty, v blízkosti sa nachádza OC AVION a IKEA, Lidl.

Mesačné náklady sú 170 EUR na 3 osoby.

Cena tohto bytu: 163 000 EUR vrátane provízie pre RK a právneho servisu.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám kedykoľvek k dispozícii. Maklér:

Ing. Andrea Nagyová, 0911890988 nagyova@centrum-realit.sk

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: IBA U NÁS: RUŽINOV - Pošeň - Mimoriadne priestranný 3-izbový byt s balkónom aj lodžiou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.