Kompletne prerobený 2-izb. byt s loggiou, Vlčie Hrdlo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
44,44 m2

Poschodie:  
9. / 10

Bratislava
Ružinov
Vlčie hrdlo
pred 338 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 327 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný a zariadený 2-izbový byt s panoramatickým výhľadom na Bratislavu, nachádzajúci sa na ulici Vlčie Hrdlo v Bratislave. Bytový dom je kompletne prerobený vrátane spoločných priestorov, výťahov, nového zateplenia a fasády.

Dispozícia:

Byt sa nachádza na 9. z celkovo 10 poschodí bytového domu s dvomi výťahmi a má celkovú výmeru 44,44 m2(z čoho 41,19m2 je byt a loggia 3,25m2). Vo vstupnej chodbe je rolldor so zabudovaným šatníkom a nachádza sa tu aj práčka a chladnička. Z chodby je prístupná veľká spálňa s rolldorom, kúpeľňa spojená s WC a obývacia izba s kuchyňou a loggiou. Na prízemí je k dispozícii pivnica. Parkovanie je bezproblémové. Byt je kúpou voľný.

Technický stav a vybavenie:

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je vybavený kvalitnými materiálmi. Boli vymenené rozvody v celom byte, takisto nové okná, nové obklady a dlažby, sanita, dvere, kuchynská linka so spotrebičmi, vstupné dvere. Ďalej sa tu nachádza gauč, skrinka pod TV, práčka, šatník, rolldor a klimatizácia. Bytový dom má novú tepelnú izoláciu s fasádou, vymenené stúpačky, zrekonštruované spoločné časti, vstupná brána a výťahy. Vstup do bytovky je na magnetický kľúč a zároveň monitorovaný správcom pomocou kamerového systému.

Popis lokality

Ulica Vlčie Hrdlo je dobre je situovaná s rýchlym napojením na Bajkalskú a Prístavnú ulicu, sú dôležité dopravné spojnice mesta, s rýchlym napojením na diaľničný obchvat D1. V centre mesta ste za pár minút, rovnako ako aj na letisku. V tesnej blízkosti sa nachádza Malý Dunaj s cyklotrasou, pizzeria, bistro, pošta, v pešej dostupnosti športové haly, plaváreň, bedmintonové centrum-

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno

Na mape: Kompletne prerobený 2-izb. byt s loggiou, Vlčie Hrdlo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.