Kompletne zrekonštruovaný a zariadený byt - Nivy - Širšie centrum

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
23 m2

Poschodie:  
2. / 5

Bratislava
Ružinov
Svätoplukova
pred 342 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 327 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Garsónka na Svätoplukovej ulici o celkovej výmere 23,2 m2 s balkónom. Veľa svetla, záplava západných slnečných lúčov a výhľad doďaleka – stromy, komín, parkovisko a život ulice priamo pod oknom. Priestor menší ako byt a väčší ako veľká skriňa dostal meno KABINET. V angličtine je to “The Cabinet”, vo francúzštine “Le Cabinet”. V každej reči znie rovnako impozantne, zmyselne ako aj záhadne. A presne taký je celý byt. Je to "Smart for Two" medzi bytmi...má všetko len to podstatné a to rovno na dosah. KABINET - ako esencia bývania.

Čerstvo zrekonštruovaný a zariadený byt sa nachádza na 2.P. z 5.P zatepleného domu a je dispozične riešený v štýle Open plan. Samotný byt má 20,5 m2 a pivnica 2,7m2. Byt pozostáva z 18,5 m2 prepojeného priestoru haly, izby a kuchyne a 2m2 uzavretej kúpeľne s WC a sprchou. Všetky rozvody sú vymenené, má nové dvere Sherlock, repasované drevené parkety, na oknách zvuko-izolačné 3-sklá a pôvodný liatinový radiátor. Kúpeľňa na pódiu je spolu s WC, pričom sprchová batéria je nad umývadlom ručne vyrobenom z misy na ovocie :). Byt má ústredné kúrenie, je vybavený všetkými meračmi a k dispozícii je aj revízia elektrických rozvodov. Nachádza sa v ňom množstvo úložného priestoru, šatník, jedálenský stôl a rozkladací gauč, na stene je zavesená TV. Zabudované sú práčka so sušičkou, umývačka riadu, chladnička a mikrovlnka, v skriniach vedro, mop, vysávač, žehlička, riady, príbory...

Byt je do detailu zariadený do takej miery, že je plnohodnotne pripravený pre majiteľa na okamžité bývanie alebo prenájom bez návštevy obchodného centra. Napriek celej plejáde funkcií byt zostáva veľmi priestranný a vhodný aj pre dvoch.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: Kompletne zrekonštruovaný a zariadený byt - Nivy - Širšie centrum

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.