Krásny 3i byt, tichá oblasť, rekonštrukcia, Astrová ulica – Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
5. / 8

Bratislava
Ružinov
Astrová
pred 235 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 235 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom krásny, kompletne zariadený 3-izbový byt so slnečným balkónom, po kompletnej rekonštrukcii na Astrovej ulici v tichej a vyhľadávanej lokalite mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 64 m2 + balkón 8 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Nachádza na 5. poschodí v 8 - poschodovom bytovom dome s výťahom. Bytový dom je zateplený so vstupom na čip. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru, s novými spotrebičmi: plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, práčkou, so šatníkovou skriňou na mieru v obývačke a s množstvo úložných priestorov na chodbe. V obývacej izbe sa nachádza barový stolík, rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a televízor. Spálňa je vybavená manželskou posteľou. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, zrkadlo, kúpeľňový nábytok.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná predsieň, mala predsieň, kuchyňa, obývacia izba s prístupom na balkón, 2 x spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Možnosť bezproblémového parkovania pred bytovým domom.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Priamo pod bytovkou je parkovisko a v blízkosti detské ihrisko, škola, škôlka, Ružinovské Jazero, park Andreja Hlinku, lekáreň, Ružinovská poliklinika, potraviny, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum Retro. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD - autobusy a električky.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 600 € + 150 € energie bez poplatkov za internet a televíziu.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Krásny 3i byt, tichá oblasť, rekonštrukcia, Astrová ulica – Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.