Krásny 3i byt,novostavba,klíma,2xgaráž. státie,Oriešková ul.,Prievoz

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m2

Poschodie:  
1. / 2

Bratislava
Ružinov
Oriešková
pred 243 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 243 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom nádherný luxusne na mieru zariadený a priestranný 3-izbový byt s balkónom a s dvomi garážovými státiami a s klimatizáciu v novostavbe v tichej lokalite medzi rodinnými domami na Orieškovej ulici v mestskej časti Ružinov – Prievoz.

Podlahová plocha bytu predstavuje 81 m2 + 5 m2 balkón. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1.poschodí v 2-poschodovej novostavbe s výťahom. Parkovanie v garáži.

Byt sa prenajíma kompletne nadštandardne zariadený s kuchynskou linkou na mieru - so sklokeramickou varnou doskou a elektrickou rúrou, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, s kompletným vybavením kuchyne a s jedálenským barovým stolom. V byte sa nachádzajú dve samostatné miestnosti. V prvej sa nachádza kompletne zariadená spálňa s nadrozmerným luxusným šatníkom a manželskou posteľou, druhá miestnosť (detská izba/pracovňa) je vybavená vstavanou skriňou. V obývacej izbe je štýlová sedacia súprava, konferenčný stolík. Kúpeľňa, ktorá je štýlovo zariadená a je vybavená vaňou, práčkou, zrkadlom a odkladacím systémom na mieru. Na toalete, ktorá je samostatná sa nachádza aj umývadlo.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou so vstupom na balkón, 2 krát nepriechodná spálňa, šatník, kúpeľňa, toaleta.

Byt je veľmi krásne a luxusne zariadený s použitím veľmi kvalitných materiálov, treba vidieť. K bytu prislúcha 2 x parkovacie miesto v podzemnej garáži.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite medzi rodinnými domami v mestskej časti Ružinov – Prievoz. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami, lekáreň, reštaurácie, banky, školy, škôlky, detské ihriská. Pri dome zástavky MHD.

Byt je voľný s možnosťou obhliadky okamžite.

Mesačný prenájom predstavuje 790 € + energie 200 € vrátane poplatkov za internet a televíziu.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Krásny 3i byt,novostavba,klíma,2xgaráž. státie,Oriešková ul.,Prievoz

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.