Luxusne zrekonštruovaný 3-izbový byt v Ružinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

Bratislava
Ružinov
Rumančeková
pred 328 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 287 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 3-izbový byt priamo na začiatku Ružinova, časť Trávniky na Rumančekovej ulici.

Byt má výmeru 66 m² + pivnica o výmere 2 m². Nachádza sa na 7/7 poschodí poschodového zatepleného bytového domu s výťahom bez balkóna. Prístup do bytu je priamo z uzavretého zrekonštruovaného schodiska. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 strany, 2 spálne sú na východ + obývačka s kuchyňou sú na západ.

Izby sú nepriechodné, všetky 3 veľmi priestranné so samostatnými vstupmi z priestrannej chodby, vstup do kuchyne a kúpeľne je taktiež samostatný a z priestrannej svetlej chodby.

Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii v rámci ktorej boli vymenené:

- nové biele bezpečnostné dvere, plastové okná s bielymi žalúziami, kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8 mm

- širšie biele obvodové a prechodové lišty

- nová kúpeľňa s oknom a rohovou vaňou spoločná s WC: bodové osvetlenie v celej kúpeľni, nová dlažba, nový obklad, nová kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou a zrkadlom, vývod na práčku

- v celom byte sú nové biele interiérové drevené dvere s deliacimi mriežkami s tenkým sklíčkom + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky

Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody

- kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka, nové osadené nové vypínače + zásuvky pre osadenie svietidiel.

- v celkovej cene úplne nová kuchynská linka značky IKEA vo vysokom bielom lesku vrátane všetkých zabudovateľných spotrebičov zn. IKEA-WHIRPOOL, vstavaná veľká chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, digestor, sklokeramická varná doska, teplovzdušná rúra

Mesačné náklady iba 95 € vrátane FO + elektrina 20 €.

Slušný vchod a aj susedia. Obytný dom je kompletne nanovo zrekonštruovaný, zateplený, nové vstupné brány na číp, nový interiér domu, krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou. Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko OC RETRO, zastávky MHD (trolejbus, autobus), základná škola, škôlka, park, pobočky bánk, tržnica, Tesco Expres, Terno, autobusová stanica Nivy. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Kúpou ihneď voľný!

Cena 148 000 €

K celkovej cene bude pripočítaná provízia vo výške 5 000 € v rámci ktorej Vám zabezpečíme komplexné služby pri kúpe a predaji nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Luxusne zrekonštruovaný 3-izbový byt v Ružinove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.