Luxusný 3i byt, NOVOSTAVBA, 2 X BALKÓN, PARKING, CityPark Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

Poschodie:  
16. / 25

Bratislava
Ružinov
Jarabinková
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 130 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom luxusný, slnečný, priestranný 3 – izbový byt orientovaný na SV a JV stranu, kompletne štýlovo zariadený s dvomi balkónmi a krásnym výhľadom, s klimatizáciou v každej miestnosti, hliníkovými oknami, priestrannou murovanou pivničnou kobkou 9 m2 a garážovým parkovacím miestom a množstvom úložného priestoru v novostavbe City Park Ružinov na Jarabinkovej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 70 m2 + 2 x balkón ( 6 m2 + 3 m2). Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 16. poschodí v 25 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma štýlovo kompletne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom, tromi klimatizáciami, šatníkovými skriňami na mieru na chodbe a v spalní. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňová zostava, práčka, sušička a toaleta. Kúpeľňa oddelená od toalety. V obývačke je moderná sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V spálňach sú pripravené postele.

Výhody bytu:

- Novostavba

- Slnečný byt s krásnym výhľadom orientovaný na SV a JV stranu

- Výborná dispozícia bytu: obývačka s kuchyňou, 2 x nepriechodná izba, kúpeľňa, toaleta

- Hliníkové okná

- 2 x balkón

- 2 x toaleta

- 3 x klimatizácia

- Priestranná murovaná pivničná kobka ( 9 m2)

- Garážové parkovacie miesto

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s prístupom na balkón, spálňa s prístupom na balkón, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v rezidenčnom projekte CityPark Ružinov s úplnou občianskou vybavenosťou. Projekt City Park Ružinov je umiestnený vo výnimočnej lokalite, ktorá ponúka pôsobivý výhľad na dominanty Bratislavy, panorámu Malých Karpát zo severu a rieku Dunaj z juhu. Výborné situovanie tohto obytného komplexu zabezpečuje obyvateľom a pohodlné cestovanie autom, napojenie na spoje mestskej dopravy alebo dokonca cyklistický chodník. Čerstvý vzduch uprostred biznis zóny už nemusí byť iba teóriou. Rozsiahla zelená plocha a niekoľko desiatok stromov poslúžia okrem produkcie kyslíka i ako príjemná ochrana pred letnými slnečnými lúčmi. Bývajte na tom správnom mieste a necestujte za každodennými aktivitami príliš ďaleko. Od nás máte blízko k akýmkoľvek bežným plánovaným i nečakaným potrebným službám. Nemocnica alebo kaderník, od nás nepotrebujete cestovať na opačný koniec mesta. V blízkosti bytového domu sa nachádza lekáreň, školy, škôlky, trhovisko, pošta, reštaurácie, fitko a taktiež zástavky MHD - autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 850 € + 200 € energie vrátane poplatkov za garážové parkovacie miesto.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: Luxusný 3i byt, NOVOSTAVBA, 2 X BALKÓN, PARKING, CityPark Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.