Moderný, nadštandardný 4-izbový byt, 118m2 s veľkou terasou, garáž.+vonkajšie park. státie,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
118 m2

Poschodie:  
3. / 4

Vek stavby:  
< 10 rokov
Bratislava
Ružinov
Bancíkovej
pred 374 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 367 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nadštandardný, mimoriadne útulný a svetlý 4-izbový byt v 8 ročnej novostavbe v Ružinove, v tichej slepej uličke na Bancíkovej ulici v Bratislave.

Úžitková plocha bytu je 101 m2 + veľká zastrešená terasa s čiastočným zasklením a exteriérovými roletami a žalúziami o výmere 17 m2. K bytu prislúcha i veľké parkovacie miesto priamo pred bytovkou a garážové státie, ktoré je možné si v prípade záujmu prikúpiť za 15.000,- Eur.

Byt sa nachádza na 3/4 poschodí v modernej a čistej bytovke s len 19-timi bytmi. Je vynikajúco dispozične riešený, veľkou výhodou je i množstvo úložného priestoru.

Pozostáva zo vstupnej haly s veľkou vstavanou skriňou, z obývačky spojenej s jedálňou a kuchyňou do moderného veľkopriestoru s výstupom na terasu, troch samostatných izieb, z kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, umývadlom, WC a bidetom a z ďalšieho samostatného WC s umývadlom. Ku kuchyni prislúcha i špajza. Z jednej z izieb je výstup na terasu.

V každej izbe je veľký rolldor, taktiež na chodbe a už spomínaný vo vstupnej hale. V kuchyni sú zabudované el. spotrebiče (elektrická varná doska, elektrický sporák, umývačka riadu, digestor), chladnička je umiestnená v komore. Príjemným doplnkom hlavne v letných mesiacoch je i klimatizačná jednotka nachádzajúca sa v centre bytu v obývačke.

Vchodové dvere sú bezpečnostné, v celom byte sú veľmi kvalitné hliníkové okná so sieťkami a žalúziami. Zavedená je len elektrina (plyn nie), kúrenie je riešené vlastnou kotolňou v bytovom dome.

Vstup do domu je zabezpečený otváraním na čip, v byte je teda samozrejmosťou i videovrátnik.

V podzemí sú garáže s odkladacím priestorom pre obyvateľov bytovky, do ktorých sa vchádza autovýťahom. Vstup do garáže je taktiež možný len pomocou čipu.

Celý bytový dom a jeho okolie je veľmi udržiavané a čisté a susedia sú priateľskí a súdržní. Pred bytovkou je veľký trávnatý priestor s trampolínou a preliezkami a oploteným ihriskom s basketbalovými košmi. Pri priaznivom počasí sem často zavítajú i koníky a je možné si na nich zajazdiť.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi príjemnej a tichej ulici Ružinova s rýchlou dostupnosťou do Bratislavy a napojení na všetky smery. Občianska vybavenosť je vynikajúca - v dochôdznej vzdialenosti sa nachádza škôlka, ZŠ, gymnázium, SOŠ, detské ihriská, Lidl, Tesco, banky, reštaurácie, MHD atď..

Cena bytu: 273.000,- EUR

Petra Gräffingerová

tel.: 0907 111 333, e-mail: graffingerova@centrum-realit.sk

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garážové státie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Moderný, nadštandardný 4-izbový byt, 118m2 s veľkou terasou, garáž.+vonkajšie park. státie,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.