Na predaj 1-izbový byt v novostavbe v Ružinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
43 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Ružinov
Hrachová
pred 344 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 307 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne v ponuke realitnej kancelárie COLUMBA Central nájdete na predaj tento čiastočne zariadený 1-izbový byt, ktorý sa nachádza v novostavbe v Ružinove na Hrachovej ulici v Bratislave.

Popis a stav nehnuteľnosti: Byt sa nachádza v novostavbe na 1/5 poschodí s výťahom. Jeho úžitková plocha je 43 m2. V byte sú plastové okná, je vystierkované a vymaľované, v izbe je položená plávajúca podlaha, v kúpeľni, kuchyni, na chodbe a terase je dlažba a v izbe a na chodbe osadené vstavané skrine. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák a chladnička. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, umývadlo, WC a práčka. V byte je zavedený internet. Orientovaný je na severovýchod a juhozápad. Vstup do bytového komplexu je zabezpečený strážnou službou. Parkovanie je zabezpečené priamo pred bytovým domom.

Dispozícia: Vstupná chodba, nepriechodná izba so vstupom na terasu, kuchyňa, kúpeľňa s WC a murovaná pivnica.

Cena: 108 000 €

Výhody: Samostatná kuchyňa a krásna 10 m2 terasa na ranné posedenia.

Pomáhajte: Kúpou tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našej realitnej kancelárie zároveň pomôžete spoločnosti priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar postupne napĺňať ich hlavné motto ...aby každé dieťa malo rodinu.

V prípade záujmu o kúpu tejto nehnuteľnosti alebo len o ďalšie informácie, ktoré ste sa tu nedozvedeli kontaktujte: Vojtech Bátora, e-mail: batora@columba.sk, tel.: 0911 149 921.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie COLUMBA Central?

Neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpnych zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra, správny poplatok za výpis z listu vlastníctva a poplatok za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista z Gepardu, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a dojedná výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás samozrejme bezplatné. Kompletný servis s prevodom nehnuteľnosti máte vyriešený pohodlne a hlavne bezpečne.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: Na predaj 1-izbový byt v novostavbe v Ružinove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.