Na predaj 4-izbový byt na Mierovej ulici, Bratislava - Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Bratislava
Ružinov
Mierová
pred 256 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj tichý 4-izbový byt na Mierovej ulici, Bratislava - Ružinov, o výmere 82,82 m2 (z toho 1,71 m2 balkón + pivnica), plus podiel na spoločných priestoroch a pozemku, poschodie 8/8 panelového bytového domu s dvoma VÝŤAHMI.

K bytu prislúcha aj spoločná predsieň o výmere cca.10 m2 zdieľaná 3 bytmi. Byt má výborné dispozičné riešenie – obývacia izba je spojená s kuchyňou do veľkého obývacieho priestoru, veľká kúpeľňa so samostatným WC, chodbu s priestrannou vstavanou skriňou, samostatnou izbou (pracovňa, detská izba), detskou izbou, spálne, z ktorej je vstup na väčšiu lodžiu. Do bytu sa vstupuje zo spoločnej predsiene.

Bytový dom je zateplený, má dva vstupy na čip a bezbariérový prístup.

Byt je kkomplexne ZREKONŠTRUOVANÝ: moderne zariadená kúpeľňa a WC s travertínovým obkladom, vymenené stúpačky, plastové okná, žalúzie, nové interiérové dvere, bezpečnostné vstupné dvere, plávajúce podlahy a dlažba, vstavaná skriňa v chodbe, vstavaná skriňa v spálni, nová kuchynská linka s led podsvietením, vstavanou elektrickou varnou doskou a rúrou. Byt je vo výbornej štvrti, vedľa obchodného-obytného centra Perla Ružinova, v blízkom okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť od obchodov, služieb, reštaurácií, cez školy, škôlky, zastávky MHD pre komfortné napojenie priamo do centra mesta. Byt je kúpou voľný ihneď a je možné využiť hypotekárny úver.

Bližšie informácie o nehnuteľnosti môžete získať na tomto odkaze:

http://www.negotreal.sk/nehnutelnost33186-na-predaj-4izb-byt-na-mierovej-ul-bratislava-ruzinov

-- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej Vývojom v oblasti informačných systémov, tvorbou WEB-stránok, a iné ...

Ponúkaná cena už zahrňuje aj poplatky pre realitnú kanceláriu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj 4-izbový byt na Mierovej ulici, Bratislava - Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.