Na predaj slnečný, 3-izbový byt na Klincovej ul., v lokalite Bratislava - Nivy v Ružinove.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
87 m2

Bratislava
Ružinov
Klincová
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 300 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj slnečný, 3-izbový byt na Klincovej ul., v lokalite Bratislava - Nivy v Ružinove. Velmi pekný, zariadený, dispozične dobre riešený, plocha 87 m2, v tehl. novostavbe, na 9./11 poschodí, s krásnymi výhľadmi s 2 loggiami s murovanou pivnicou a s možnosťou dokúpenia 1 parkovacieho státia a 1 samostatnej garáže v podzemnom garážovom dome s 24 hod. strážnou službou.

Byt je orientovaný východne a západne. Pozostáva z troch nepriechodných izieb, s ktorých obyvačka je prepojená s plne zariadenou a vybavenou kuchynou so spotrebičmi, kúpeľňou so samostatnou toaletou. K bytu prislúchajú 2 loggie a murovaná pivnica. Dennú časť bytu tvorí vstupná priestranná chodba, obývacia izba, moderná kuchyňa. Zariadená obývacia miestnnnosť je veľmi príjemná, nachádza sa tu sedacia súprava s TV stenou, jedálenský kút s jedálenským stolom. Z obývacej izby sa vychádza na loggiu s ktorej je výhľad na východnú časť mesta, aj na vzdialené Karpaty.

Nočnú časť tvorí, malá chodbička so stavanou priestrannou skriňou a vstupom do kúpeľne a toalety. Spálňa s loggiou a pekným výhľadom na staré mesto, hrad aj kolibu je orientovaná do kľudného vnútrobloku. V spálni je další úložný priestor v stavanej skrini. Druhá spálňa je využívaná ako hosťovská izba, poprípade pracovňa, je vhodná aj ako detská izba. Obe spálne sú príjemné, kľudné a svetlé. Byt sa predáva s čiastočným vybavením a zariadením. V byte sa nachádza na mieru kuchynská linka s dresom, so zabudovaným digestorom a ďalšími spotrebičmi. Deliace priečky medzi bytmi a ostatnými priestormi sú zvukovo nepriezvučné hrúbky 250 mm, vnútorné deliace priečky sú z tehál Porothem, Fasáda je zateplená, hrúbka zateplenia 80 mm. Vchodové dvere sú bezpečnostné, interiérové dvere sú drevené. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom. Podlahy v byte sú plávajúce parketové, kúpeľka, toaleta, chodbové priestory majú keramickú dlažbu. Vykurovanie je centrálne, z vlastnej plynovej kotolne. Radiátory sú značky Korad s termostatickými hlavicami. Byt má samostatné merače spotreby tepla.

Bližšie informácie o nehnuteľnosti môžete získať na tomto odkaze:

http://www.negotreal.sk/nehnutelnost33126-na-predaj-3izb-byt-na-klincovej-ul-bratislava-nivy

-- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej Vývojom v oblasti informačných systémov, tvorbou WEB-stránok, a iné ...

Ponúkaná cena už zahrňuje aj poplatky pre realitnú kanceláriu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj slnečný, 3-izbový byt na Klincovej ul., v lokalite Bratislava - Nivy v Ružinove.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.