Na predaj zrekonštruovy 1 izbový bytu na Mesačnej ul., v mestskej časti Bratislava Ružinov.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
43 m2

Bratislava
Ružinov
Mesačná
pred 349 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 349 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj zrekonštruovy 1 izbový bytu na Mesačnej ul., v mestskej časti Bratislava Ružinov. Plocha bytu je 43 m2., na 3/7p.

Po vstupe do bytu sa vstupuje do priestrannej chodby - 4 m rolldor so vstavanou skriňou. Kúpeľňa má 7 m2, bola nanovo vybudovaná, je s oknom, vaňou, WC, umývadlom, odkladací priestor, priestor na práčku, moderný obklad a dlažba. Samostatný vstup do veľkej priestrannej izby o výmere 21,62 m2, na podlahe krásne zrekonštruované drevené dubové parkety.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: plastové okná so žalúziami, bezpečnostné dvere ADLO, nové interiérové dvere, NOVÉ vnútorné rozvody – vody, plynu, el. energie. Byt sa odovzdáva bez kuchynskej linky.

V byte je prípojka na opticccký kábel TV a internet - Orange, Telekom, UPC. V byte ostáva obývacia stena, konferenčný stôl, rozťahovacia posteľ.

Bytový dom bol nedávno zateplený, vymenené poštové schránky, vchodové dvere. Pri dome je bezproblémové parkovanie, posch 3/6, vchod má nové vstupné dvere ako aj vstupná hala, poštové schránky a elektronický zámok sú nové, po kompletnej rekonštrukcii.

V blízkosti je tiež kompletná občianska vybavenosť: obchody, pošta, škôlky, školy, ihriská, zástavka MHD, bar, reštaurácia, veterinár, lekár, neďaleko nákupné centrá – Avion, Ikea, Kika, Hornbach, letisko.

Bližšie informácie o nehnuteľnosti môžete získať na tomto odkaze:

http://www.negotreal.sk/nehnutelnost32983-na-predaj-1-izbovy-byt-na-mesacnej-ul-|-bratislava-ruzinov

-- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej Vývojom v oblasti informačných systémov, tvorbou WEB-stránok, a iné ...

Ponúkaná cena už zahrňuje aj poplatky pre realitnú kanceláriu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj zrekonštruovy 1 izbový bytu na Mesačnej ul., v mestskej časti Bratislava Ružinov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.