Nivy 500 bytov 2,5- izbový byt s možnosťou krbu na Budovateľskej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
1. / 3

Bratislava
Ružinov
Budovateľská
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 93 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 2,5-izbový byt na Budovateľskej ulici v prestížnej lokalite 500 bytov pri novovybudovanej štvrti Nivy. Jedná sa o výbornú investíciu na prenájom vzhľadom množstvo kancelárií a obchodov v okolí a na blízkosť historického centra. Zároveň sa byt nachádza v pokojnej, tichej časti, z každej miestnosti sa pozeráte do parku. Veľkým plusom bytu je, že si ho môžete prerobiť na 3-izbový byt a príjemnú atmosféru Vám dotvorí oheň v krbe (vizualizáciu obývačky s krbom nájdete vo fotkách). 

Bytový dom: kompletne zrekonštruovaný, tehla, nové stúpačky (menené minulý rok), plynové pripojenie – ležaté v pivnici, elektrické rozvody, fasáda, strecha, odpadové žľaby, hromozvody, izolácie, vstupné brány na čip, vymaľovaný interiér schodísk, parkovanie – rezidenčné, zelené okolie, možnosť prenájmu predzáhradky od mesta. 

Celková podlahová plocha je cca 72 m2. Byt prešiel pred 15-mi rokmi kompletnou rekonštrukciou. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí (okenný parapet začína vo výške 2m), prvom z troch poschodí a je orientovaný na dve svetové strany: juhozápad a severovýchod. Rekonštrukciou prešli vstupné bezpečnostné dvere ADLO, plastové okná, sieťky proti hmyzu, žalúzie, nová elektrina (meď), stúpačky, drevené parkety, dlažba, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi ELEKTROLUX, vstavaný šatník, drevené interiérové dvere na mieru, v kúpeľni vaňa a vstavaný nábytok, nová pračka LG eco s parným praním a umývačka riadu. Stropy sú vysoké 2,75 m. Nábytok v byte ostáva na základe dohody. Sedačka je z brúsenej kože a látky, rozťahovacia s úložnými priestormi, operadlá sa dajú pohodlne sklopiť. Manželská posteľ s úložnými priestormi, polohovateľné rošty a zdravotné matrace. K bytu prislúcha priestranná pivnica o výmere 6,5 m2.

Na poschodí sú 2 byty, vo vchode je celkovo len 7 bytov.

Internet je optický.

Mesačné náklady sú vo výške 171 eur. Na byte neviaznu žiadne ťarchy. Kolaudácia bytového domu bola v roku 1952. Viac o tomto výnimočnom projekte 500 bytov si môžete pozrieť na webe http://www.mysmemesto.sk/500-bytov

Parkovanie je možné formou rezidenčných kariet.

Prečo je táto lokalita taká unikátna? Prechádzka na nábreží Dunaja, pamiatky v historickom centre, čerstvé ovocie a zelenina z Miletičky, relax v Medickej záhrade, kávička v okolitých kaviarňach a reštauráciách, nakupovanie v Eurovei, OC Centrál a OC Nivy, pričom všetky služby máte po ruke a v pešej dostupnosti.

Mestská časť Ružinov disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa tu školy, školky, parky s dostatkom zelene, potraviny, lekáreň, poliklinika a nemocnica, reštaurácie, kaviarne, Nostalgia a centrum mesta ponúka bohatý kultúrny život s množstvom divadiel, galérií, múzeí a kín. Do historického centra sa dostanete prechádzkou za pár minút, v blízkosti je vybudovaná nová autobusová stanica, viacero obchodných centier, business centier, takisto ste za pár minút na obchvate alebo na nábreží Dunaja. 

Prečo si kúpiť tento byt:

- prestížna lokalita

- tehlový dom, možnosť krbu, rekonštrukcia

Cena nehnuteľnosti je 285.000,- eur. 

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte najlepší úrok a znalecký posudok zadarmo!

 

 

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Nivy 500 bytov 2,5- izbový byt s možnosťou krbu na Budovateľskej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.