NOVÁ CENA!!! Zaujímavo riešený priestranný 3i byt vhodný na investíciu na Nivách pri BC APOL

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
1. / 4

Bratislava
Ružinov
Zvolenská
pred 308 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 308 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNA PONUKA!!! RK MIMAREAL vám ponúka zrekonštruovaný priestranný a svetlý 3-izbový byt priamo na začiatku Ružinova, časť Nivy na Zvolenskej ulici.

Byt má čistú podlahovú plochu 75m2 + uzamykateľná murovaná veľká 8m pivnica. Nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží zo 4p. tehlového  zatepleného bytového domu bez výťahu. Byt nemá balkón a ani loggiu. V o vchode je iba 8 bytov, 2 byty na poschodí. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 strany /2 spálne sú na západ a  obývačka i kuchyňa sú orientované na východ do dvora/.

Spálne sú nepriechodné a veľmi priestranné so samostatnými vstupmi z priestrannej chodby. Vstup do kuchyne i obývačky je aj spoločný, ale dá sa osamostatniť /momentálne je obývačka spojená s kuchyňou, ale pôvodom to boli samostatné miestnosti/. Kúpeľňa je samostatná, WC samostatné a prístup do oboch je zo svetlej chodby.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii cca pred 13r. V rámci rekonštrukcie bolo vykonané:  bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami a s vonkajšími elektrickými plastovými roletami, laminátové podlahy v obývačke a v hale, v kuchyni dlažba s vykurovaním, v spálňach i v celom byte sú pôvodné drevené dubové parkety , kúpeľňa s  vaňou, radiátorom, umývadlom so skrinkou riešená v "tatranskom profile", samostatné  WC, stierky a maľovky v celom byte, menené elektrické rozvody v celom byte. Zánovná kuchynská linka vo vysokom lesku v dvojitom odtieni so všetkými spotrebičmi, jedálenský stôl + jedálenské stoličky.

V cene bytu ostáva kompletné zariadenie bytu ako pri obhliadke vrátane spotrebičov,  kuchynskej linky, rohovej sedačky, konferenčného stolíka, vstavaných skríň, vešiakovej zostavy, manželskej postele, svietidiel.....

Mesačné náklady iba 120,-eur vrátane FO i splácaniu úveru za rekonštrukciu obytného domu + elektrina 25,-eur.

Slušný tichý vchod a aj susedia. Obytný tehlový dom je kompletne nanovo zrekonštruovaný a zateplený, nové vstupné brány na číp, nový interiér domu, nové stupačky a rozvody plynu v celom obytnom dome. Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko BC APOLLO,  zastávky MHD (trolejbus, autobus), základná škola, škôlka, park, pobočky bánk, tržnica, autobusová stanica Nivy. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome vo dvore.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

Cena 163 000 VRÁTANE PROVÍZIE PRE RK!!!

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie

Na mape: NOVÁ CENA!!! Zaujímavo riešený priestranný 3i byt vhodný na investíciu na Nivách pri BC APOL

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.