Novozrekonštuovaný 3-izbový byt, BA II. Ružinov, ul. Rumančekova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

Poschodie:  
7. / 7

Bratislava
Ružinov
Rumančeková
pred 343 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 318 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj novozrekonštruovaný 3-izbový byt na ulici Rumančekova v Bratislave mestská časť Ružinov. Byt sa nachádza na 7. poschodí 7 poschodového zatepleného bytového domu s plochou 66 m2, plus pivnica 2 m2, bez balkóna, výťah. Byt má priestranné samostatné nepriechodné izby so vstupom z väčšej chodby, kúpeľňu s rohovou vaňou a toaletou. Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na dve svetové strany, izby sú na východ a obývačka s kuchyňou na západ. V cene bytu je úplne nová kuchynská linka značky IKEA vo vysokom lesku vrátane všetkých zabudovateľných spotrebičov IKEA-WHIRPOOL, vstavaná veľká chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, digestor, sklokeramická varná doska, teplovzdušná rúra. Byt je kúpou voľný, mesačné náklady 95,-euro, bez ťarchy.

STAV BYTU:

Byt je kompletne zrekonštruovaný plastové okná so žalúziami, plávajúce laminátové podlahy, prechodové lišty; nová kúpeľňa s oknom a rohovou vaňou spoločná s toaletou, bodové osvetlenie, kúpeľňová skrinka s umývadlom, zrkadlo, príprava na práčku, V celom byte sú nové biele interiérové drevené dvere s deliacimi mriežkami s tenkým sklíčkom+drevené zárubne a moderné hranaté kľučky. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody. Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte, nová rozvodná poistková skrinka, nové vypínač a zásuvky.

LOKALITA:

Výborná dostupnosť do centra, a na obchvat, v blízkosti MHD, kompletná občianska vybavenosť, OC Avion, Ikea, reštaurácie, školy, škôlka, zdravotné stredisko.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Novozrekonštuovaný 3-izbový byt, BA II. Ružinov, ul. Rumančekova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.