Pekný 1i byt, rekonštrukcia, balkón, širšie centrum, Košická ul.,Nivy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Ružinov
Košická (časť Nivy)
pred 192 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 192 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný a priestranný 1-izbový byt kompletne zariadený, po rekonštrukcii, s balkónom, so samostatnou kuchyňou, a s krásnym výhľadom vo vyhľadávanej tichej lokalite na Košickej ulici v mestskej časti Ružinov - Nivy.

Podlahová plocha bytu predstavuje 42 m2 vrátane balkóna. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2 poschodí v 4 – poschodovej zateplenej tehlovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, s jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička a práčka. V obývačke je sedacia súprava, konferenčný stolík, stolík pod televízor, TV a posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka/spálňa s prístupom na balkón, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v tichej a vyhľadávanej miestnej lokalite Nivy s úplnou občianskou vybavenosťou. Košická ulica tvorí hranicu medzi ulicami Pribinova a Mlynské nivy. Je pomenovaná podľa Košíc. Na severnej strane sa napája na Miletičovu ulicu, na južnej strane na Most Apollo (pred oficiálnym pomenovaním známy ako Most Košická). Na ulicu sa napájajú komunikácie Landererova, Prístavná, Mlynské nivy a Prievozská. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť Dulovo námestie, centrálne trhovisko, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, detské ihrisko, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie iba na skok do centra na pešo.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 420 € + 100 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 1i byt, rekonštrukcia, balkón, širšie centrum, Košická ul.,Nivy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.