Pekný 2i byt, Dulové námestie, Turčianska ulica, Mlynské Nivy, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
46 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Ružinov
Turčianska
pred 84 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 84 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom pekný, slnečný, kompletne zariadený 2-izbový byt, po čiastočnej rekonštrukcii, s kuchyňou spojenou s obývačkou, spálňou a pivničnou kobkou v tichom prostredí na Turčianskej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov - časť Nivy.

Podlahová plocha bytu predstavuje 46 m2 + pivničná kobka. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2 poschodí v 5 - poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, práčkou, kuchynským stolíkom a šatníkovou skriňou na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, zrkadlo a kúpeľňová zostava. V spálni je pripravená manželská posteľ. V obývačke sa nachádza sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v mestskej časti Ružinov - časť Nivy s úplnou občianskou vybavenosťou. Košická ulica je ulica v Bratislave, v mestskej časti Ružinov a čiastočne aj v mestskej časti Staré Mesto, tvorí hranicu medzi ulicami Pribinova a Mlynské nivy. Je pomenovaná podľa Košíc. Je to štvor až deväťpruhová komunikácia, v roku 2011 tu bol vyznačený jeden z prvých cyklopruhov v Bratislave. Na severnej strane sa napája na Miletičovu ulicu, na južnej strane na Most Apollo (pred oficiálnym pomenovaním známy ako Most Košická). Na ulicu sa napájajú komunikácie Landererova, Prístavná, Mlynské nivy a Prievozská. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD - autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď a je vhodný max. pre 2 osoby

Mesačný prenájom predstavuje 650 € vrátane poplatkov za energie a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 2i byt, Dulové námestie, Turčianska ulica, Mlynské Nivy, Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.