Pekný 2i byt, novostavba, klíma, parking, Mlynské Nivy, NUPPU

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

Poschodie:  
7. / 7

Bratislava
Ružinov
Mlynské nivy (časť Nivy)
pred 200 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 200 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, slnečný 2-izbový byt kompletne dizajnovo zariadený s orientáciou na JV, s balkónom, klimatizáciou a garážovým parkovacím miestom v novom areáli NUPPU na ulici Mlynské Nivy vo vyhľadávanej a tichej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 48,50 m2 + loggia 8,5 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 7 poschodí v 7 - poschodovej novostavbe s výťahom s orientáciou na juhovýchod. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s úplne novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, umývačkou riadu, jedálenským stolom, klimatizáciou, so šatníkovými skriňami na mieru na chodbe aj v spálni. V kúpeľni sa nachádza úplne nová vaňa, zrkadlo, umývadlo so skrinkou na mieru, automatická práčka so sušičkou a toaleta. V obývacej izbe je rozkladacia sedacia súprava s úložným priestorom, dizajnová skrinka na mieru pod televízor, konferenčný stolík a TV. V spalní je pripravená manželská posteľ.

K bytu je k dispozícii kompletne vybavená spoločenská miestnosť na prízemí bytového domu s možnosťou zorganizovať oslavu, zacvičiť si na posilňovacích strojoch, možnosť zacvičiť si jogu. V tejto miestnosti sa nachádza aj detský kútik.

Dispozičné riešenie bytu: obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa spojená s toaletou, loggia pozdĺž celého bytu.

Bytový dom sa nachádza v novej lokalite NUPPU s úplnou občianskou vybavenosťou. NUPPU je projekt, ktorý vyrastie spolu s vami. Vytvára priestor plný energie, nápadov a priateľstiev na celý život. Stane sa novým centrom Ružinova a rozkvitne s ním do krásy. Práve preto nesie názov NUPPU, ktorý vo fínčine znamená púčik. V areáli je oddychová zóna je určená pre všetkých, ktorí si radi vychutnávajú slnečné lúče z pohodlia deky alebo preferujú čítanie svojej obľúbenej knihy na vzduchu. Tí pracovití ju tiež môžu využiť ako rozšírenie pre svoj home office. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami Tesco, Billa, Lidl, nákupné centrá Retro, OBI, kaviareň, reštaurácie, pošta, školy, škôlky. Pri dome zástavky MHD.

Byt je voľný od 1.7.2020 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 550 € + 150 € energie vrátane poplatkov za TV, internet a garážové parkovacie miesto.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Pekný 2i byt, novostavba, klíma, parking, Mlynské Nivy, NUPPU

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.