Pekný 2i byt, novostavba, loggia, Prima park, Jašíková ulica, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
3. / 7

Bratislava
Ružinov
Jašíkova
pred 233 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 233 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom pekný presvetlený 2-izbový byt v novostavbe, kompletne zariadený s balkónom v Prima parku na Jašíkovej ulici v lukratívnej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 70 m2 vrátane loggie ( 7 m2). Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3 poschodí v 7 - poschodovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, s jedálenským stolom, so šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni. Kúpeľňa spojená s toaletou. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo a odkladacia polička. V obývacej izbe je sedacia súprava a konferenčný stolík.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou so vstupom na balkón, spálňa, kúpeľná spojená s toaletou

Veľmi pekné bývanie

Lokalita

Príma bývanie v novom komplexe PRIMA PARK. Bytový dom je situovaný v mestskej časti Ružinov na Jašíkovej ulici, priamo na Papánkovom námestí, ktoré je samotným srdcom tejto lokality. PRIMA PARK je prvou lastovičkou revitalizácie a oživenia centra celej mestskej časti, ktorá disponuje výbornou občianskou vybavenosťou a skvelou dopravnou dostupnosťou ako do centra mesta, tak aj na diaľničný obchvat. V pešej dostupnosti sa nachádzajú škôlky, základné školy, stredné školy, vysoká škola, detské ihriská, parky, jazerá, športové, zdravotné, kultúrne a reštauračné zariadenia, viaceré obchody a rôzne služby. Blízkosť dvoch nosných dopravných tepien Ružinovskej a Tomášikovej ulice umožňuje bezprostrednú dostupnosť električkových a autobusových spojov MHD.

Byt je voľný od 1.11.2019 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 600 € s energiami bez poplatkov za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 2i byt, novostavba, loggia, Prima park, Jašíková ulica, Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.