Pekný 2i byt, NOVOSTAVBA, PARKING, BALKÓN, Plynárenská ulica, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
16. / 25

Bratislava
Ružinov
Plynárenská
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 130 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom pekný, slnečný 2 – izbový byt, kompletne moderne zariadený, s balkónom a krásnym výhľadom, murovanou pivničnou kobkou, garážovým parkovacím miestom v 2 ročnej novostavbe City Park Ružinov na Plynárenskej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 48 m2 + 6,5 m2 balkón + 4 m2 murovaná pivnica. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 16 poschodí v 25 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Možnosť prenájmu garážového parkovacieho miesta za poplatok 60 euro/mesiac.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru a so spotrebičmi: sklokeramickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, barovým jedálenským stolom a šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička a práčka. V obývačke je sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, kúpeľňa toaleta a balkón.

Bytový dom sa nachádza v rezidenčnom projekte CityPark Ružinov s úplnou občianskou vybavenosťou. Projekt City Park Ružinov je umiestnený vo výnimočnej lokalite, ktorá ponúka pôsobivý výhľad na dominanty Bratislavy, panorámu Malých Karpát zo severu a rieku Dunaj z juhu. Výborné situovanie tohto obytného komplexu zabezpečuje obyvateľom a pohodlné cestovanie autom, napojenie na spoje mestskej dopravy alebo dokonca cyklistický chodník. Čerstvý vzduch uprostred biznis zóny už nemusí byť iba teóriou. Rozsiahla zelená plocha a niekoľko desiatok stromov poslúžia okrem produkcie kyslíka i ako príjemná ochrana pred letnými slnečnými lúčmi. Bývajte na tom správnom mieste a necestujte za každodennými aktivitami príliš ďaleko. Od nás máte blízko k akýmkoľvek bežným plánovaným i nečakaným potrebným službám. Nemocnica alebo kaderník, od nás nepotrebujete cestovať na opačný koniec mesta. V blízkosti bytového domu sa nachádza lekáreň, školy, škôlky, trhovisko, pošta, reštaurácie, fitko a taktiež zástavky MHD - autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 575 € + 125 € energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 2i byt, NOVOSTAVBA, PARKING, BALKÓN, Plynárenská ulica, Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.