Pekný 2i byt, rekonštrukcia, 2 x nepriech.izba, Trenčianska ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Ružinov
Trenčianska
pred 193 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 192 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame Vám na prenájom pekný, slnečný, priestranný, kompletne zariadený 2-izbový byt orientovaný do tichého dvora, po kompletnej rekonštrukcii s dvomi nepriechodnými izbami a samostatnou kuchyňou, s pivničnou kobkou a parkovaním vo dvore bytovej jednotky na Trenčianskej ulici vo vyhľadávanej a tichej mestskej časti Ružinov - časť Nivy.

Podlahová plocha bytu predstavuje 56 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1 poschodí ( 2 nadzemné podlažie ) v 5 - poschodovej tehlovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Možnosť parkovania vo dvore bytovej jednotky.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou, kuchynským stolom a šatníkovou skriňou na mieru v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, zrkadlo, odkladacia polička. V obývačke je sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V spálni jer pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v mestskej časti Ružinov - časť Nivy s úplnou občianskou vybavenosťou. Trenčianska ulica je ulica v Bratislave, v mestskej časti Ružinov. Nachádza sa v miestnej časti Nivy. Je pomenovaná podľa mesta Trenčín. Je rovnobežná s Mliekárenskou, križuje Miletičovu a Ružovú dolinu, ústí do Bajkalskej ulice. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, kaviarne, Trhovisko Miletičová, kúpalisko Delfín, školy, škôlky, detské ihriská, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné, tiché a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 530 € + 110 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 2i byt, rekonštrukcia, 2 x nepriech.izba, Trenčianska ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.