Pekný 2i byt,fr.balkón,rekonštrukcia,Paričková ulica,Nivy,Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
2. / 7

Bratislava
Ružinov
Páričková (časť Nivy)
pred 227 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 227 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom veľmi pekný 2-izbový byt kompletne zariadený s francúzskym balkónom, pivničnou kobkou vo vyhľadávanej tichej lokalite na Paričkovej ulici v tichej mestskej časti Ružinov - Nivy.

Podlahová plocha bytu predstavuje 56 m2 vrátane balkóna. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2 poschodí v 7-poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, práčkou, s jedálenským stolom, komodou, so šatníkovými skriňami na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička. V obývačke je sedacia súprava, konferenčný stolík, stolík pod televízor a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa s prístupom na francúzsky balkón, kúpeľňa spojená s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v tichej a vyhľadávanej miestnej lokalite Nivy s úplnou občianskou vybavenosťou. Je pomenovaná podľa Jána Páričku, slovenského kníhtlačiara. Je situovaná v širšom centre Bratislavy neďaleko autobusovej stanice Mlynské Nivy a výškovej budovy VÚB banky. Od západu sa tiahne od Karadžičovej ulice a na východnej strane končí na Dulovom námestí. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť Dulovo námestie, centrálne trhovisko, školy, škôlky, detské ihrisko, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné bývanie, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 400 € + 200 € energie vrátane internetu a TV.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 2i byt,fr.balkón,rekonštrukcia,Paričková ulica,Nivy,Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.