Pekný 3i byt, rekonštrukcia, DOG FRIENDLY, balkón, Trenčianska ul,Nivy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
77 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Ružinov
Trenčianska
pred 160 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 160 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame veľmi pekný, slnečný, priestranný 3-izbový byt, kompletne moderne zariadený, po kompletnej rekonštrukcii s množstvom úložného priestoru, TV projektorom, balkónom situovaným do tichej časti vnútrobloku a pivničnou kobkou vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Dulového námestia na Trenčianskej ulici v Bratislave v tichej mestskej časti Ružinov - Nivy.

Podlahová plocha bytu predstavuje 77 m2 + pivnica. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 4 – poschodovej tehlovej bytovej jednotke bez výťahu. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

Možnosť parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma moderne kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a so šatníkovými skriňami a TV v oboch v spálňach. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok, práčka a toaleta. V obývacej izbe je k dispozícii sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV - projektor.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, kuchyňa spojená s obývačkou s prístupom na balkón, 2 x nepriechodná spálňa, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť centrálne trhovisko Miletičová, Dulovo námestie, potraviny, reštaurácie, kaviarne, cukrárne, lekáreň, školy, škôlky, detské ihriská a obchody a služby rôzneho zamerania. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD - autobusy.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 750 € vrátane poplatkov za energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 3i byt, rekonštrukcia, DOG FRIENDLY, balkón, Trenčianska ul,Nivy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.