Ponúkame 2-, 3- a 4-izbové byty vo výstavbe. ul. Na piesku. AKCIOVÉ CENY!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

Vek stavby:  
< 1 rok
Bratislava
Ružinov
Na piesku
pred 343 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 319 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2-, 3- a 4-izbové byty na ulici Na piesku v Bratislave – Ružinove v rozsahu od prvého do štvrtého nadzemného podlažia v cene od 97 999 EUR do 198 900 EUR.

Výstavba bytového domu bude ukončená v máji 2018. Cieľom tohto projektu je ponúknuť bývanie prioritne mladým a aktívnym ľuďom, ktorí trvajú na dobrej dostupnosti do mesta a rýchly výjazd na obchvat, zároveň však v súkromí preferujú komorný bytový komplex medzi prevažne rodinnou zástavbou a pokojné bývanie. Väčšie byty boli koncipované pre rodiny s deťmi, pre ktoré je dôležitá občianska vybavenosť v dosahu. Je ľahko dostupné centrum mesta aj napojenie na D1 a D2.

V blízkosti sa nachádzajú nákupné centrá AVION a PHAROS s komplexnými službami. Milovníci prírody a rodiny s deťmi uvítajú, že v blízkom okolí je Malý Dunaj a lužné lesy s cyklotrasami.

Dom je postavený z tehál a medzibytové priečky sú taktiež tehlové a akustické. Kvalitné dizajnové francúzske okná s trojsklom dotvárajú architektúru bytového domu. Každý byt má najmenej dva balkóny alebo predzáhradku. Byty majú vlastný kondenzačný kotol s prietokovým zásobníkom na uhrev vody, nízkoteplotné podlahové vykurovanie a zásuvky na optický vysokorýchlostný internet. K bytovému domu patrí parkovisko.

PREDAJ bytov:

2- izbový byt, výmera : 42,26m2, cena: od 97 999 EUR s DPH

3- izbový byt, výmera : 57,56m2, cena: od 138 900 EUR s DPH

4- izbový byt, výmera : 95,23m2, cena: 198 900 EUR s DPH

UVEDENÉ AKCIOVÉ CENY SÚ PLATNÉ DO 30.09.2017!!

Byt so štandardom zahŕňa: podlahy, interiérové dvere, kúpeľňu so sanitou.

Pre ďalšie informácie nás prosím kontaktujte.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 16 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke. kluc.sk, kluc@kluc.sk, RK Kľúč, tel.: 0907 507 507

Vek stavby:
< 1 rok
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie

Na mape: Ponúkame 2-, 3- a 4-izbové byty vo výstavbe. ul. Na piesku. AKCIOVÉ CENY!!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.