Ponúkame na predaj 2. izbový byt na Kozmonautickej ulici, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Ružinov
Kozmonautická
pred 255 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 253 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o., ponúka na predaj kompletne zariadený 2-izbový byt s balkónom, s krásnym výhľadom, nachádzajúci sa v tichej časti Ružinova, veľmi pekná, zelená a tichá lokalita, Kozmonautická ulica, Bratislava II.

Dispozícia bytu:

Úžitková plocha bytu je 62 m2. Byt sa nachádza na 4. poschodí zo 6. Veľkosť bytu je 54 m2, veľkosť loggie je 6,75 m2 a k bytu prislúcha aj pivnica (kobka) nachádzajúca sa na medziposchodí o veľkosti 1,2 m2. Byt je vo veľmi dobrom čiastočne rekonštruovanom stave. Okná sú plastové so žalúziami ako interiérovými tak aj vonkajšími. Žalúzie sú aj na loggii, nakoľko je byt orientovaný na slnečnú juho-západnú stranu. V izbách veľmi pekné zachovalé dubové parkety. Dispozične sa dá z bytu urobiť aj 3 izbový.

Mesačné náklady: 110 EUR správa, 11 EUR elektrina, 2 Eurá plyn. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 1967, prešiel kompletnou rekonštrukciou. Na poschodí sa nachádzajú 4 byty, v dome je rekonštruovaný výťah a vstup na čip. V blízkosti sa nachádza škôlka, škola, Ružinovský park, zástavka MHD je neďaleko. Byt je kompletne zariadený - možnosť okamžitého nájmu. Byt je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Bližšie informácie v realitnej kancelárii.

Cena: 142 000,- Eur

PROVÍZIA PRE RK: 2,00% Z KÚPNEJ CENY PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY A MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Ponúkame na predaj 2. izbový byt na Kozmonautickej ulici, Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.