Ponúkame na prenájom 3 izb.byt, Mierová ulica - 3/5

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Ružinov
Mierová
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 296 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 3 izbový byt Bratislava - Ružinov, Mierová ulica. Plocha: úžitková 69m2. Nachádza sa na 3. poschodí z 5 s výťahom. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia.

Byt pozostáva z veľkej obývačky, dvoch samostatných izieb, každá o výmere 16 m2 a príslušenstva bytu.

Popis bytu: Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2016. Dispozične je byt veľmi dobre riešený, čo umožňuje užívať dve samostatné izby ( nepriechodné ) a priechodnú obývačku. Kuchyňa je samostatná, tak isto aj kúpeľňa a WC. Všetko zariadenie, kuchynská linka so spotrebičmi ( chladnička, sporák, umývačka riadu ). Byt je zariadený, vstavaná skriňa v chodbe, práčka, rozťahovacia sedačka v obývačke, stolík pod TV, dve postele - manželská v jednej izbe a ďalšia v druhej izbe, dve skrine - 1 vstavaná v izbe, 1 v spálňovej časti. Pridanou hodnotou bytu je loggia, na ktorú sa vchádza z kuchyne, s krásnym výhľadom do zelene. Bytový dom je zateplený. Okolie je plné zelene s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je zástavka MHD, taktiež prístup na obchvat. Cena je kompletná, vrátane energií, TV s káblovkou a Internet.

Celková cena : 750,-  €

Provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 1 mesačného nájomného. Realitná kancelária zabezpečuje: Obhliadku priestoru. Celkový právny a poradenský servis a právne poradenstvo Vypracovanie zmlúv. Zabezpečenie odovzdania priestoru (vrátane odovzdávacieho protokolu).

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Ponúkame na prenájom 3 izb.byt, Mierová ulica - 3/5

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.