PREDAJ 1,5i byt Medzilaborecká, BALKÓN, nová rekonštrukcia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
43 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Ružinov
Medzilaborecká
pred 364 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 348 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novo zrekonštruovaný a dispozične zmenený 1,5 izbový byt v Ružinove na Medzilaboreckej ulici, vo výbornej lokalite.

Byt má výmeru 43,02 m2 + pivnica o výmere 3,48 m2 + loggia z obývačky o výmere 3,90 m2. Nachádza sa na 2. podlaží 6 poschodového bytového domu, ktorý je zateplený. Pod bytom sa nachádza ešte byt. Byt bude po novej kompletnej rekonštrukcii. V krátkom čase je možné ešte zasiahnuť do rekonštrukcie a vybrať si odtieň podláh, stien, obkladov a dlažby.

V rámci rekonštrukcie budú vymenené: nové plávajúce – laminátové podlahy, obvodové a prechodové lišty; v kúpeľni nová dlažba, obklad až po strop, sprchovací kút + batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, vývod na práčku; nová dlažba a obklad až po strop vo WC; nové interiérové dvere, zárubne a kľučky; nové stierky a maľovky; nové rozvody vody; komplet nová elektroinštalácia v celom byte s revíznou správou, nová rozvodná poistková skrinka, osadené nové vypínače a zásuvky, vývody pre osadenie svietidiel, nová kuchynská linka na mieru. Mesačné náklady: 121,- EUR + elektrina a plyn. Slušný vchod a slušní susedia. Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, do 5 min. chôdzou sa nachádzajú: zastávky MHD (autobus, električka), poliklinika, nemocnica, základná škola, škôlka, park, reštaurácie, pobočky bánk, menšie trhovisko. Parkovanie možné pri bytovom dome.

Kontakt: 0905 648 063

Cena: 116 900,- EUR + prov. RK

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: PREDAJ 1,5i byt Medzilaborecká, BALKÓN, nová rekonštrukcia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.