Predaj 3-izb. bytu Bratislava II, RUŽINOV, ul. Na križovatkách, NOVOSTAVBA, 2 veľké lodžie, p

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Bratislava
Ružinov
Na križovatkách
pred 339 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 334 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 3-izb. byt v 9r. NOVOSTAVBE (Slnečný dvor) v Bratislave, Ružinov - Trnávka, ul. Na križovatkách, OV, výmera 82,41 m2, 1/6 posch. (nie prízemie), + 2x lodžia o výmere 14,28 m2, latková pivnica 1,81 m2, náklady za služby a energie 120€/mes./2osoby, tehlový dom zateplený, v dome vlastné kúrenie, internet a KTV v každej izbe, možnosť zakúpiť parkovacie státie + 8.000€ (nie je podmienkou), v tichej lokalite, orientovaný na južnú a západnú stranu. Byt má ideálnu dispozíciu rozdelenú na dennú a nočnú časť: má 2 samostatné izby a obývačku spojenú s kuchyňou a jedálňou, priestrannú predsieň, dve lodžie (jedna z obývačky a na druhú je východ z obidvoch izieb), samostatná kúpeľňa vybavená práčkou a sušičkou zn. Siemens, samostatné WC s umývadlom, kompletne vybavenou kuchynskou linkou (zabudované spotrebiče - chladnička Elektrolux, umývačka riadu, rúra, mikrovlnka, sklokeramická doska zn. Whirpool). Okná bytu sú plastové biele s vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Vstupné dvere sú bezpečnostné, podlahy v kuchyni, predsieni a izbách sú laminátové. Do bytu je bezbariérový prístup. Byt je možné kúpiť aj so ZARIADENÍM, tak ako je na fotodokumentácii.

Záhradník sa stará o átrium bytového domu, kde sa nachádza trávnik, stromy a lavičky na oddych pre obyvateľov.

Výborná občianska vybavenosť, v pešej dostupnosti sa nachádza LIDL, lekáreň, vynikajúca reštaurácia RESERVA, nákupno-zábavný komplex - AVION SHOPPING PARK, IKEA, KIKA, HORNBACH, OC KORZO, OC Pharos a zástavky MHD. Byt je vhodný aj pre rodinu s deťmi, nakoľko v blízkosti sú detské ihriská, parky, škôlky a školy.

Dobrá dostupnosť na diaľničnú komunikáciu ako aj do centra mesta a na letisko.

Uvedená cena je vrátane provízia realitnej kancelárie, ktorá zabezpečí kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vypracuje zmluvy o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad, preberací protokol. Realitná kancelária ponúka aj bezplatné hypotekárne poradenstvo, komplexné služby s vybavením úveru, poistenie kupovanej nehnuteľnosti cez zmluvného partnera CENTRUM HYPOTÉK, s r.o. priamo v realitnej kancelárii.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Predaj 3-izb. bytu Bratislava II, RUŽINOV, ul. Na križovatkách, NOVOSTAVBA, 2 veľké lodžie, p

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.