PREDAJ VEĽKÝ TEHLOVÝ DVOJIZBOVÝ BYT 67 M2, BALKÓN, LOGGIA, BA - TRNÁVKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Ružinov
pred 51 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

*LEN U NÁS*

188949 - Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny, tehlový 2 izbový byt v atraktívnej lokalite Bratislava-Ružinov, katastrálne územie Trnávka, s úžitkovou plochou 67 m2 + balkón a loggia.  Dispozícia: chodba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, obývacia izba, spálňa, veľká loggia, balkón a murovaná pivnica v suteréne bytového domu. Byt má murované jadro, plastové okná, v izbách sú zachovalé pôvodné drevené parkety, na chodbe je keramická dlažba a pôvodné vstavané skrine, kúpeľňa je priestranná, samostatné WC. Ideálny stav na rekonštrukciu bytu za neveľké náklady podľa vlastných predstáv. Byt je situovaný na 2. poschodí z 3 v zateplenom bytovom dome s novou fasádou bez výťahu. V lokalite je vynikajúca občianska vybavenosť - materské školy, základné školy, ihriská, potraviny, reštaurácie, cukráreň, obchody, nákupné centrá Avion, Ikea, Hornbach, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, banky. Bezproblémové parkovanie pred domom.

Cena 195 000 €

Ak vás ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku ešte dnes na telefónnom čísle 0905 436 650 alebo mail adrese moravcik@vasereality.sk.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Právne poradenstvo a vybavenie hypotekárneho úveru je zdarma. V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku. Viac ponúk nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.