Predaj nádherný 2 izbový byt, Miletičova ulica, Bratislava II. Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Ružinov
Miletičova
pred 311 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 308 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Ponúkame na predaj nádherný, zrekonštruovaný, tichý a vkusne - moderne zariadený 2 izbový tehlový byt vrátane všetkých spotrebičov vo vyhľadávanej lokalite Bratislava II. Ružinov, na ulici Miletičova. Byt je moderne riešený - obývacia izba je prepojená s kuchyňou, izba je samostatná -nepriechodné izby, vstupy. Plocha bytu je 40 m2, súčasťou je aj pivnica v suteréne domu 1,5 m2. Nachádza sa na 1 np./5 poschodí v bytovom dome s výťahom cca 2,3 m nad úrovňou terénu. Orientácia bytu je na východnú stranu a je otočený do tichej, dvorovej časti s množstvom zelene - park, v blízkosti je kúpalisko Delfín, detské ihrisko a trh Miletičova. V byte sú nové rozvody vody, čiastočne elektriny, súčasťou v byte je optika Orange, UPC. Kúpou je ihneď volný, stačí si priniesť iba osobné veci a bývať, alebo prenajímať, podla potreby kupujúceho. Nízke mesačné náklady v sume 90 eur, správca vrátane FO + 20 eur elektrina (2 osoby).

STAV BYTU:

Ponúkaný byt je po rekonštrukcii - plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka so spotrebičmi, kúpelňa je s vaňou a toaletou.

Zariadený je nábytkom aj spotrebičmi - chladnička, práčka, Tv, indukčná doska, elektrická rúra, urobená je pred príprava na umývačku riadu.

LOKALITA:

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V blízkosti je nákupné centrum Centrál, detské ihrisko, park, kúpalisko Delfín, trh Miletičova a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

CENA JE VRÁTANE PROVÍZIE PRE REALITNÚ KANCELÁRIU.

V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: Predaj nádherný 2 izbový byt, Miletičova ulica, Bratislava II. Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.