Predaj, trojizbový byt Bratislava Ružinov, Štrkovec, (možnosť 4-izbového) Sabinovská ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
11. / 12

Bratislava
Ružinov
pred 249 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 237 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj trojizbový byt (možnosť štvorizbového viď 3D pôdorys v galérii), ktorý je situovaný vo veľmi vyhľadávanej lokalite Ružinova – Štrkovec na Sabinovskej ulici v Bratislave. Byt o celkovej výmere 72 m2 sa nachádza v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome na 11/12 poschodí s orientáciou na juhovýchodnú stranu s fantastickým výhľadom na časť, kde sa nachádza Štrkovecké jazero. V okolí je veľa zelene, parkov pre oddych. Bezproblémové parkovanie, Občianska vybavenosť na 100%, všetko v dosahu vrátane MHD. K bytu prislúcha aj pivnica (1,38 m2) a lodžia (3,61 m2)

Súčasná dispozícia bola rekonštrukciou z roku 1988 zmenená (viď 3D pôdorys v galérii) pozostáva z 3 obytných miestností pričom dve z nich sú spojené tak, že stena medzi nimi je zbúraná, tretia miestnosť využívaná ako pracovňa je spojená s halou a namiesto zbúranej betónovej priečky bol osadený drevený rám so sklom a dverami. Príslušenstvo bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľni, WC a veľkej haly. V rámci rekonštrukčných prác v rovnakom roku boli menené aj rozvody vody, odpadu a elektriny, podlahy. Priebežne až do roku 2012 prebiehali ďalšie úpravy, boli menené okna za plastové, podlahy, bezpečnostné dvere, kuchynská linka, vstavaná skriňa, sociálne zariadenie a pod. V byte je aj klimatizácia.

V galérii nájdete NÁVRH DISPOZIČNÉHO RIEŠENIA PRE ŠTVORIZBOVÝ BYT, podľa ktorého si nový vlastník môže byt prerobiť, čím získa viac izieb a lepšie využitie priestoru na bývanie pre 4-člennú rodinu. Veľká výhoda je to, že pôvodné priečky nemusíte búrať, čiže nepotrebujete ani povolenie na búranie, nakoľko tieto boli zrušené ešte v roku 1988 vrátane ohlášky o prerábke. Stačí nové priečky iba postaviť. Takto zmenená dispozícia bude pozostávať: zo 4 obytných miestností pričom 3 budú spálne a 1 obývacia izba s otvorenou kuchyňou. V rámci príslušenstva okrem vstupnej chodby, samostatného WC s umývadlom a kúpeľni s vaňou, pračkou a umývadlom, vznikne ešte jedna predsieň pred vstupom do otvorenej kuchyne s obývačkou. Čo sa týka vybavenia jednotlivých miestností, v izbách a na chodbách sú naplánované vstavané skrine, kde je na ne vytvorený dostatočný priestor. Spálňa pre rodičov je výnimočná tým, že má aj balkón. Viac informácií o tomto projekte ma prosím kontaktujte, vieme zabezpečiť aj dodávateľa pre realizáciu na kľúč. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0902 341 366 alebo na dusanpozgay@haloreality.sk. ID ponuky: BA-46563

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- na našom webe nájdete viac ako 1000 referencií spokojných klientov

- nestrannosť pri obchode

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- naše služby neustále zdokonalujeme/zaujíma nás váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.