prenájom, 2 izbový, Trnavská cesta, zariadený

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
5. / 5

Bratislava
Ružinov
Trnavská cesta (časť Nivy)
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 296 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Sme tu pre Vás 7 x v týždni od 8:00 - 21:00 hod.

Prenajmeme veľký zrekonštruovaný 2-izbový byt na Trnavskej ceste zariadený novými spotrebičmi. Byt sa nachádza na 5/5 poschodí s výťahom, s výmerou 70 m2. Byt je zrekonštruovaný, zariadený novými spotrebičmi a má množstvo úložných priestorov. Kuchyňa je plne vybavená vrátane umývačky riadu. V priestrannej obývačke je veľká sedačka, nábytok a nová LCD TV. V spálni je manželská posteľ s nočnými stolíkmi a lampami, pracovný stôl s kreslom. Spálňa je taktiež vybavená klimatizáciou. V kúpeľni je vaňa so sprchovou zástenou, umývadlo a pračka. WC je samostatné. Parkovanie možné rovno pred domom. V byte je dostupné TV, resp. dátové pripojenie všetkých operátorov.

Bytový dom sa nachádza s širšom centre mesta s vynikajúcim dopravným napojením na MHD aj prímestskú dopravu (križovatka Trnavská - Bajkalská).

V blízkosti je široká občianska vybavenosť (Kaufland, Billa, OC Central, OC Polus, kaderníctvo, ...) ako aj bohaté možnosti na trávenie voľného času (zimný štadión, futbalový štadión, kúpalisko, plaváreň, Štrkovec,  Kuchajda, ...).

Mesačná nájom je 500 EUR +120 EUR zálohy za energie vrátane základných TV programov.

Byt je voľný ihneď.

Cena prenájmu: 500 €/mesiac + 120,- € energie, 1 mesačná kaucia + provízia pre RK vo výške 1 mesačného nájomného. V prípade záujmu a pre bližšie informácie volajte: Vršková 0903 785 895. Aktuálna ponuka nehnuteľností našej realitnej kancelárie je na www.bestbidreality.sk. 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: prenájom, 2 izbový, Trnavská cesta, zariadený

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.