Priestranný a slnečný 2-izbový byt na Jégého ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
8. / 8

Vek stavby:  
< 5 rokov
Bratislava
Ružinov
Jégeho
pred 369 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 368 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj štýlový slnečný 2 izbový byt so samostatnou kuchyňou, komorou a balkónom  v novostavbe na Jégeho ulici v bratislavskom Ružinove. Byt orientovaný na SZ má výhľad na Malé Karpaty a celkovú úžitkovú plochu 57,61 m2. Nachádza sa na 8. poschodí a je komfortne dostupný aj výťahom z podzemnej garáže. 

 DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Vstupnou miestnosťou bytu je priestranná hala, z ktorej sú dostupné všetky ostatné miestnosti. Na pravej strane sa nachádza komfortná kúpeľňa s WC a veľkým sprchovým kútom. Na ľavej strane je komora s dostatočným úložným priestorom. Z haly sa vchádza do spálne so zabudovaným šatníkom. Oproti vstupu do bytu sa nachádza  veľká obývačka s oddychovou i pracovnou zónou. Z obývačky sa vstupuje na priestranný prestrešený balkón, ako aj do samostatnej kuchyne s jedálenským kútom.

PEVNÉ VYBAVENIE BYTU:

Byt má bezpečnostné vstupné dvere. Sú vňom položené kvalitné plávajúce podlahy. V kúpelni je položená dlažba, v spálni zase metrážny koberec. Byt má plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vnútornými roletkami. Kúrenie je centrálne prostredníctvom radiátorov. V spálni je vstavaný šatník. V kúpeľni je vybudovaný priestranný sprchový kút, umývadlo, zabudované WC, rebríkový radiátor a priestor pre práčku. V kuchyni je umiestnená rohová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi – elektrickou rúrou, umývačkou riadu, keramickou varnou doskou a digestorom. Balkón je prestrešený lexanovou konštrukciou.

Mestská časť Ružinov  disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež školy, škôlky, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom. Dostupnosť do centra mesta je rýchla a ľahká.

Cena nehnuteľnosti je  142 900 €  K cene sa pripočítava provízia pre RK

K bytu je možné prikúpiť aj garážové státie v suteréne za cenu 12 000 €

Kontakt: Mgr.  Lenka Janotková, janotkova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 162

Nájdete nás aj na facebooku – Maxim Real FCB –  kde, je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Mgr.  Lenka Janotková, janotkova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 162

Vek stavby:
< 5 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Nie je
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Iné

Na mape: Priestranný a slnečný 2-izbový byt na Jégého ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.