Pripravujeme: 4 izb. byt - nová rekonštrukcia - výborná lokalita - RUŽINOV, Súmračná ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
2. / 7

Bratislava
Ružinov
Súmračná
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BÝVAJTE AKO V NOVOSTAVBE

Ponúkame na predaj krásne zrekonštruovaný, čistý a nikým nepoužívaný 3,5 izbový byt vo veľmi vyhľadávanej tichej lokalite Ružinova, na Súmračnej ul. 15, Bratislava II - Ružinov.

Predáva sa kompletne, novo zrekonštruovaný vrátane kuchynskej linky, čo navodí príjemný pocit bývania ako prvého majiteľa v novostavbe. Rekonštrukcia je v novom nadčasovom REINS TOP designe 2022 a bude ukončená v týždni od 29.8. 2022 kedy si môžete byt pozrieť a bude hneď aj k dispozícii na kúpu a bývanie.

POPIS BYTU a BYTOVÉHO DOMU

Byt je situovaný na 2. poschodí v 7. poschodovom zateplenom bytovom dome s výťahom. Úžitková plocha bytu 70,06m2 + 2,51m2 loggia. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby, 2 väčších spální a jednej menšej, ktorá môže byť prakticky využívaná aj ako pracovňa s výstupom na loggiu, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi. Orientáciou bytu na dve svetové strany, k bytu prislúcha aj odkladací priestor na prízemí, kde je aj spoločná kočikáreň s priestorom pre odkladanie bicyklov.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou - bol zateplený, nová strecha, bezpečnostná brána na čip, nový výťah, nový vstup do domu. Okolie domu je udržiavané, veľa zelene, odrastené stromy, parkovanie verejné v okolí domu a na veľkom priľahlom parkovisku. Pozemky pod BD sú v podielovom spoluvlastníctve.

LOKALITA

Jedna z najlepších lokalít Ružinova vďaka susediacemu parku Ostredky, množstve škôl a športovísk, kompletnej občianskej vybavenosti a rýchlemu napojeniu kdekoľvek.

REKONŠTRUKCIA

V byte prebehla nová kompletná rekonštrukcia zahŕňajúca:

nové elektrické rozvody, stropné svietidlá, vypínače zásuvky Legrand

nové vodoinštalačné rozvody

nové stierky v celom byte

nová kúpeľňa a WC, nemecké batérie a vaňa, umývadlo so skrinkou, WC závesné rimless, soft close sedátko, rektifikované veľkoplošné obklady a dlažby.

nové podlahy

nové interiérové dvere, zárubne

nová kuchyňa a kuchynská linka na mieru s LED podsvietením a vstavanými spotrebičmi (varná doska, digestor, rúra, umývačka riadu)

nové vchodové bezpečnostné dvere

V byte sú plastové okná so žalúziami.

CENA: Cena je vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi a zahŕňa právne poplatky, poplatky do katastra, pričom kúpne zmluvy sú autorizované notárom. Samozrejmosťou je možnosť financovať kúpu na hypotekárny úver, s čím Vám ochotne pomôže náš hypotekárny špecialista. Pri nehnuteľnostiach vlastnených našou spoločnosťou, NEPLATÍTE PROVÍZIU.

Na vaše otázky ohľadom tejto nehnuteľnosti vám radi zodpovieme e mailom na cepcek@reins.sk alebo telefonicky na 0948 299 939

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: Pripravujeme: 4 izb. byt - nová rekonštrukcia - výborná lokalita - RUŽINOV, Súmračná ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.