Pôvodný 3izb.byt - Štrkovec (MČ Ružinov)- Svidnícka ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
1. / 4

Bratislava
Ružinov
pred 55 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 53 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť XEMAR ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ), ponúkame na predaj 3-izbový byt v pôvodnom stave (bez lodžie), nachádzajúci sa v blízkosti Štrkoveckého jazera, v tichej a kľudnej lokalite MČ Ružinov ( BAII. ) - ulica Svidnícka. Byt s úžitkovou plochou 64,4 m2 sa nachádza na zvýšenom prízemí/4.posch. tehlového bytového domu bez výťahu. Bytový dom kolaudovaný v roku 1961, prešiel niekoľkými etepami rekonštrukcií vonkajších a vnútorných priestorov. V roku 2003 boli vymenené rozvody teplej vody, studenej vody, rozvody kanalizácie, plynu v stúpačkách. V roku 2007 bola zrealizovaná rozsiahla rekonštrukcia spočívajúca v: zateplení, výmene rozvodov elektriny v spoločných priestoroch, výmene vchodových dverí ( na čip ) a okien na chodbách a v pivniciach, rekonštrukcii schodiska ( nová dlažba, maľba a nátery, nové drevené zábradlia. V roku 2009 bola v bytovom dome vybudovaná vlastná plynová kotolňa na vykurovanie a výrobu teplej úžitkovej vody. V roku 2011 bola zrekonštruovaná a zateplená strecha, v roku 2015 boli vymenené rozvody studenej a teplej vody v pivničných priestoroch, vymenená prípojka studenej vody.

Dispozícia bytu: vstupná hala, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa, 3x spálňa ( obývacia izba so vstupom do ďalších izieb )

K bytu prislúcha murovaná pivničná kobka o rozlohe 6 m2.

Parkovanie: pred bytovým domom

Mesačné náklady pre 2 osoby: správca 150€, plyn 13€, elektrina 16€

Byt je v pôvodnom stave a vyžaduje si kompletnú rekonštrukciu.

Cena nehnuteľnosti: 179.900 €,-

Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dopravnou infraštruktúrou. Priamo pred bytovým domom sa nachádza detské ihrisko, trhovisko Herlianska....V tesnej blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, futbalové ihrisko a tenisové kurty, autobusová a električková zastávka, nemocnica, Štrkovecké jazero, OC Retro...

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi.

Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na našej webovej stránke.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.