Reality holding+ ponúka 3 izbový byt Bratislava-Ružinov Na križovatkách, na predaj - novostavba

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
1. / 6

Vek stavby:  
< 10 rokov
Bratislava
Ružinov
pred 340 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 336 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Na predaj slnečný 3 izbový byt v tehlovej 9 ročnej novostavbe v Bratislave-Ružinov časť Trnávka.

BYT: Plocha bytu je 80,60 m2 + pivnica 1,81 m2 + 2 x lodžia o výmere 14,28 m2. Nachádza sa na 1. podlaží z 6. Spacia časť bytu teda detská izba a spálňa sú orientované na SZ a obývacia izba s kuchyňou je orientovaná na JV. V byte sú dve samostatné nepriechodné izby a to detská izba a spálňa, z ktorých je východ na prvú lodžiu. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou, odkiaľ je východ na slnečnú lodžiu, poskytujúcu priestor na relax. Orientovaná je do parku plnej zelene. WC je oddelené, v kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, umývadlo a je tu priestor pre práčku so sušičkou. Byt sa predáva bez zariadenia, ale je možnosť predať byt aj so zariadením, tak ako je na fotkách . K bytu patrí aj murovaná pivnica. V bytovom dome je spolu 18 bytov, na poschodí 3 byty. Je možnosť dokúpiť parkovacie státie. Bytový dom má vlastný kotol, preto náklady na bývanie sú nízke.

OKOLIE: Byt sa nachádza v tichej lokalite, plnej zelene, veľmi dobrá občianska vybavenosť: LIDL, AVION SHOPPING PARK, IKEA, KIKA, HORNBACH, OC KORZO, OC Pharos, lekáreň , zastávky MHD. Rýchla dostupnosť na letisko, do centra mesta, na diaľničný obchvat.

CENA: 189 000,00 EUR/celkom. Cena zahŕňa:

-kompletný právny servis, a to vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve / v prípade potreby/ , kúpnej zmluvy, vypracovanie návrhu na vklad do katastra nehnuteľností,

- vypracovanie ponuky financovania kúpy bytu a hypotekárneho úveru,

- úhrada správneho poplatku na katastri nehnuteľnosti spojené s prevodom vlastníckeho práva.

HĽADÁME: Pre našich klientov 1 až 5 izbové byty, pozemky a rodinné domy v Bratislave a v okolí Senca, Dunajskej Lužnej, Rovinky, Šamorína.. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: A. Ev. číslo: 121867 Kontakt: 0917 206 206. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk a ako BONUS vám ku kúpe dáme Kanárske ostrovy zdarma.Popis loklity: AVION SHOPPING PARK

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Nie je
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.