Garsónka Ružinov, úplná rekonštrukcia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
19 m2

Poschodie:  
3. / 7

Bratislava
Ružinov
Čmelíkova
pred 334 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 322 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj zrekonštruovanú garsónku na Čmelíkovej ulici v Ružinove o výmere 19,25m2. Byt je na treťom poschodí sedem poschodového zatepleného domu. Garsónka je po rekonštrukcii: nové murované jadro (nové rozvody vody a odpadu), nová elektroinštalácia vrátane poistkovej skrinky a hlavného prívodného kábla až k elektromeru (s revíznou správou), nová kúpeľňa + WC. V kúpeľni  je  miesto a príprava na práčku (vedľa WC) a je v nej  2 x odvetranie – s prirodzeným odťahom a ďalšie s ventilátorom.  Príprava na kuchynskú linku s odťahom pre digestor cez stenu,  plastové okno s vnútornými žalúziami a rolovacou sieťkou proti hmyzu (v zime sa dá zatiahnuť). Nové interiérové aj  vstupné dvere. V celom byte  je LED úsporné osvetlenie. Záruka na práce a vybavenie 2 roky.  V bytovom dome je aktuálne tiež vymenený  výťah a vynovená je tiež vstupná časť  domu, schránky, zvončeky.

Prečo kúpiť túto garsónku?

Najväčšou prednosťou je lokalita Ružinova, kľudná slepá ulica, zeleň. Všetky služby v dosahu a veľké detské ihrisko pred domom. Nízke mesačné náklady – predpis správcu 63,- Eur/mes.

Celková cena garsónky  je 68.000,-Eur vrátene všetkých  poplatkov a  s kompletným právnym servisom. Kontakt: Ľubomír Matlovič, matlovic@maximreal.sk, tel.: 0948 676 848                                                                           

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná- neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Ľubomír Matlovič, matlovic@maximreal.sk, tel.: 0948 676 848

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Garsónka Ružinov, úplná rekonštrukcia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.