Slnečný 2-izb. zariadený VEĽKÝ byt, BALKÓN, BA II. Ružinov, Rezedová

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

Poschodie:  
3. / 8

Bratislava
Ružinov
Rezedová
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 184 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom priestranný, zariadený 2 izbový byt s balkónom o celkovej výmere cca 65 m2 v BA II. Ružinov na ulici Rezedová. Mesačné nájomné je 490 EUR plus energie 160 EUR mesačne (v závislosti od počtu osôb). Byt sa nachádza v zateplenom panelovom dome s výťahom na 3. poschodí celkovo z 8 poschodí. Má 2 nepriechodné izby, orientácia je na východ (kuchyňa a obývačka) ako aj na západ (samostatná spálňa). Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, samostatnej spálne, samostatnej obývačky a kuchyne. Balkón o výmere 2,6 m2 so západnou orientáciou a krásnym výhľadom na zeleň o je prístupný zo spálne.

STAV BYTU:

Byt je po rekonštrukcii a je momentálne čiastočne zariadený. PRI PRENÁJME BUDE PLNE ZARIADENÝ PO DOHODE S BUDÚCIMI NÁJOMNÍKMI. V byte je dlažba, plávajúca podlaha, plastové okná, moderná kuchyňa a sanita, nové interiérové dvere a bezpečnostné vchodové dvere. Byt je vybavený modernými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, práčka, plynový sporák s elektrickou trúbou, mikrovlnka. V kúpeľni je WC, sprchový kút a práčka. Dostatok úložného priestoru – v predsieni je veľká vstavaná skriňa ROLLDOOR. Panelový dom je zateplený (nízke náklady na kúrenie) a tiež boli vymenené „stupačky“. Voľné bezproblémové parkovanie parkovanie pred bytovým domom.

PLATBY:

Pri podpise zmluvy je potrebné zaplatiť: mesačné nájomné 490,- EUR plus energie. Ďalej vratnú kauciu vo výške mesačného nájmu s energiami (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu) a províziu realitnej kancelárii 300,- EUR. Byt je k dispozícii ihneď.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v Ružinove, miestnej časti Trávniky. Priamo v prestížnej lokalite plnej zelene a detských ihrísk. Len na skok od komplexu obchodného centra RETRO. Tu je plná občianska vybavenosť - obchody, reštaurácie, kaviarne, banky, pošta. Dostupné sú aj fitnes centrum, medicínske centrum, detské centrum a ďalšie služby. V blízkosti je ďalej Univerzitná nemocnica, kostol, vysoké školy, rôzne športoviská a i. Výhodné spojenie MHD do všetkých častí mesta, do centra 10 minút.

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / ZARIADENÝ / BRATISLAVA II. / RUŽINOV / RETRO / PARKOVANIE / REZEDOVA / VÝŤAH / BALKÓN /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Slnečný 2-izb. zariadený VEĽKÝ byt, BALKÓN, BA II. Ružinov, Rezedová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.