Štýlový 2i byt, novostavba, balkón, klíma, výhľad, Jarabinková ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
9. / 23

Bratislava
Ružinov
Jarabinková
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 166 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom nový, veľmi pekný, slnečný 2 – izbový byt ( 2019 ) otočený na západnú stranu do vnútrobloku, moderne kompletne zariadený so samostatným šatníkom, klimatizáciou, balkónom a nádherným výhľadom v novostavbe City Park Ružinov na Jarabinkovej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 55,32 m2 + balkón 2,47 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 9 poschodí v 23 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

K bytu je možnosť prenajať si garážové parkovacie miesto za poplatok 50 euro mesačne.

Byt sa prenajíma štýlovo kompletne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, práčkou, klimatizáciou, jedálenským stolom, sedačkou, šatníkovou skriňou na mieru v spalní a samostatným šatníkom. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok a toaleta. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, samostatný šatník, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa s prístupom na balkón, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v CityPark Ružinov s úplnou občianskou vybavenosťou. Projekt CityPark Ružinov je umiestnený vo výnimočnej lokalite, ktorá ponúka pôsobivý výhľad na dominanty Bratislavy, panorámu Malých Karpát zo severu a rieku Dunaj z juhu. Výborné situovanie tohto obytného komplexu zabezpečuje obyvateľom a pohodlné cestovanie autom, napojenie na spoje mestskej dopravy alebo dokonca cyklistický chodník. V blízkosti bytového domu sa nachádza lekáreň, školy, škôlky, trhovisko, pošta, reštaurácie, fitko a taktiež zástavky MHD - autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 600 € + 150 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: Štýlový 2i byt, novostavba, balkón, klíma, výhľad, Jarabinková ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.