TICHÉ BÝVANIE S VÝHĽADOM DO UPRAVENEJ ZELENE S PARKOVANÍM A PIVNICOU

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Ružinov
Na križovatkách
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 296 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom tichý, pekne zariadený 2i byt v novostavbe, čerstvo vymaľovaný s pivnicou a parkovaním v podzemnej garáži. Byt sa nachádza v tesnej blízkosti AVIONU s plnou občianskou vybavenosťou, ľahkou dostupnosťou do centra a na diaľnicu D1.

TICHÉ BÝVANIE S VÝHĽADOM DO UPRAVENEJ ZELENE.

BYT

Na Križovatkách 37/C

2-izbový

podlahová plocha bytu 64m2 + loggia 3,5m2 + pivnica 2,32m2

tehlový

5. poschodie

novostavba

loggia

parkovacie miesto v podzemnej garáži

zariadený interiér

kúrenie – ústredné

orientácia: Z

Popis bytu:

priestranná vstupná chodba, kúpeľňa s WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou a loggiou, samostatná spálňa, parkovacie miesto v podzemnej garáži a pivnica.

Ponúkaný byt sa nachádza v tehlovej novostavbe s výťahom. Byt je situovaný na ideálnom 5. poschodí s príjemným výhľadom do udržiavanej zelene. Orientácia bytu poskytuje úžasne tichú atmosféru.

Byt sa prenajíma vrátane zariadenia. K dispozícii je manželská posteľ so stavanou 3 dverovou ROLLDOR skriňou, priestranná sedačka, konferenčný stolík, televízor, jedálenský stôl spolu so 4 stoličkami, kuchynská linka so stavanými spotrebičmi (el. varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, digestor). Dostatok úložného priestoru zabezpečuje 5 dverová ROLLDOR skriňa v chodbe.

V celom byte sa nachádzajú plastové okná so žalúziami, bezpečnostné vstupné dvere. Na podlahách je položená plávajúca podlaha a dlažba. Dispozične byt ponúka samostatnú nepriechodnú spálňu, priestrannú obývaciu časť s jedálenským kútom prepojenú s kuchyňou a so vstupom na loggiu. Kúpeľňa disponuje klasickou vaňou, umývadlom a závesnou toaletou.

Parkovanie sa nachádza len o pár krokov od bytového domu v podzemnej garáži, ktoré je k dispozícii pre nájomníka. Kúrenie je zabezpečované prostredníctvom ústredného kúrenia – meračov tepla na radiátoroch. Káblovú televíziu MAGIO a internet poskytuje majiteľ na jeho vlastné náklady.

OKOLIE

Ružinov časť Trnávka – staro nová lokalita, ktorá si získala srdcia mladých, je v tesnej blízkosti nákupného centra AVION a letiska, s výbornou dostupnosťou na diaľnicu D1. Množstvo obchodov a služieb, rodinné domy s množstvom zelene vytvárajú pocit kľudného bývania. Pár krokov od bytu sa nachádza LIDL, reštaurácia, lekáreň. V tejto lokalite sú viaceré možnosti cestovania či už MHD autobus, trolejbus, ktoré Vás do 10 minút dopravia do centra mesta.

CENA

590,-€/mes. + energie 140,-€/mes. + parkovanie 50,-€/mes.

Obchodné podmienky pre záujemcu o nehnuteľnosť:

1/ Majiteľ požaduje pri podpise Zmluvy o nájme úhradu Depozitu vo výške 1 celého mesačného nájmu + nájomné za 1 mesiac.

2/ Úhrada pre RK Hulka REAL Plus, s.r.o., ktorá Vám zabezpečí obhliadku nehnuteľnosti, právny servis - vypracovanie nájomných zmlúv,

odovzdanie nehnuteľnosti (vrátane odovzdávacieho protokolu) nájomné vo výške 345,-€.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie

Na mape: TICHÉ BÝVANIE S VÝHĽADOM DO UPRAVENEJ ZELENE S PARKOVANÍM A PIVNICOU

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.