VEĽKORYSÝ 2-IZB. BYT, NOVOSTAVBA, ZARIADENÝ, GAR. STÁTIE, KRAJNÁ UL.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
3. / 3

Bratislava
Ružinov
Krajná
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt na ulici Krajná, Bratislava - Ružinov. Táto nehnuteľnosť Vám ponúkne výhody bývania v meste a rýchlu dostupnosť do jeho centra, no zároveň po náročnom dni iste oceníte pokojnú lokalitu v obklopení rodinných domov. Ak radi trávite svoj voľný čas v prírode, v blízkosti sú i Zlaté Piesky. Navyše je tento byt krásne slnečný, priestranný s výhľadom na tri svetové strany. Nachádza sa v tehlovom bytovom dome, ktorý bol navrhovaný s ohľadom na komfort rodiny.

Samotný byt sa nachádza na najvyššom 4. podlaží s výťahom. Vďaka svojej veľkorysej rozlohe 69,11 m² ponúka nadštandardné bývanie pre všetky vekové kategórie. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá vedie do všetkých miestností v byte. Dennú časť tvorí obývacia izba orientovaná na juhovýchod, kde Vás budú ráno vítať príjemné slnečné lúče. Keďže je obývacia časť naozaj priestranná, je možné ju navyše využiť aj ako pracovňu či hrací kút pre deti. Táto časť je prepojená s kuchynským kútom orientovaným na juhozápad, ktorý je vybavený kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (el. rúra, indukčná varná doska) a chladničkou. Druhou miestnosťou je spálňa s výmerou 14,53 m². Táto izba je orientovaná na príjemný severozápad. Okrem manželskej postele a skrine sa tu nájde priestor aj pre pracovný stôl či ďalšiu posteľ. Príslušenstvom bytu je kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta s práčkou a komora. Byt nedisponuje balkónom ani loggiou, no napriek tomu je krásne presvetlený a vzdušný. Keďže má byt bohatú výmeru, na dnešné pomery ide o naozaj nadštandardné bývanie. Napriek dvom izbám poskytne bývanie pokojne aj pre rodinu s deťmi. O bohatý úložný priestor sa starajú vstavané skrine či komora, no navyše je k bytu aj murovaná pivničná kobka s výmerou 3,80 m². Byt sa predáva čiastočne zariadený, pripravený k okamžitému užívaniu.

Kolaudácia bytového domu prebehla v roku 2010, no byt bol skutočne obývaný až od roku 2014. Je vo veľmi dobrom a zachovalom stave, bez nutných počiatočných investícií. K bytu prislúcha garážové státie v suteréne bytového domu, ktoré je možné zakúpiť.

Bytový dom je v dobrom stave a je pravidelne udržiavaný. Svojím prevedením ponúka pre jeho obyvateľov naozaj komfortné bývanie. Široké spoločné priestory (chodby), dostatočne veľký výťah či menší počet bytov prispievajú k tomu, že si bývanie v tejto komunite naozaj zamilujete.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Krajná ulica; Bratislava - Ružinov

* podlažie: 4/4

* počet izieb: 2

* celková výmera: 72,91 m²

* výmera bytu: 69,11 m²

* výmera pivnice: 3,80 m²

* stav: novostavba (2010)

* garážové státie v suteréne bytového domu + 17.000,-EUR

LOKALITA A OKOLIE:

Byt a bytový dom sa nachádzajú v pokojnej lokalite mestskej časti Ružinov/Trnávka. Lokalita je vyhľadávaná najmä rodinami s deťmi a ľuďmi, ktorí chcú mať po ruke kompletnú občiansku vybavenosť, no zároveň netúžia po rušnom bývaní. V blízkom okolí je materská, základná i stredná škola (do 5 minút autom/15 minút chôdze), potraviny, reštaurácie/kaviarne, detské ihriská a viaceré nákupné strediská. V centre mesta ste za 15 minút autom, prípadne je zastávka MHD vzdialená 7 minút chôdze. Pripojenie na diaľničný obchvat je takisto bezproblémové.

CELKOVÝ DOJEM:

Samotný byt pôsobí veľmi príjemným dojmom. Je krásne svetlý a priestranný, čo v dnešnej dobe nájdeme pri novostavbách len málokedy. Ide o uzavretý areál so štyrmi bytovými domami v obklopení rodinných domov, čo vytvára príjemný dojem. Vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko a je tu veľmi príjemná komunita susedov. Parkovanie je zabezpečené vyhradeným státím v suteréne bytového domu, prípadne v jeho blízkom okolí, čo oceníte v prípade návštev.

CENA: 250.000,-EUR + 17.000,-EUR garážové státie

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.

Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo.

Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v 1.BCR REALITY s.r.o. uverejnených na: https://www.1bcr.sk/1bcr-licitacia

ID: 81807326

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: VEĽKORYSÝ 2-IZB. BYT, NOVOSTAVBA, ZARIADENÝ, GAR. STÁTIE, KRAJNÁ UL.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.